Işıltılı cildin sırları

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Melo'cum bu konularda kendini aştı ışıl ışıl:p
bilirsiniz ki ışıltılı her şey konusunda “yetmez ama evetçiyim…” fazla ışıltı göz çıkarmaz, ben yine elimi korkak alıştırıyorum shsjj <3

Serum önerilerini okuyorum.:) @Melodram cığımın neşesi yeter ve o sayede hiç yaşlanmaz.
çok tatlısın leftycim :* gözümüzdeki ışıltı solmasın gerisini hallederiz her şekilde <3

neden beni duygulandırdınız şu an, bi de nazar duası okur musunuz arkadaşlar… teşekkürler :emoji_pray:
Nazar duası okunuşu şöyledir: Euzü bi kelimatillahitammati min şerri külli şeytanin ve hammatin ve min şerri kulli aynin lamme. Her türlü şeytandan, kem gözlerden, zararlı tüm şeylerden, bütün kelimelerin yüzü ve suyu hürmetine Allah'a sığınıyorum.

Ay kızlar ne kullanıyorsunuz xd
Anlatın çabuk
sen daha ne kadar parlayacaksın… konu içeriğinde yazan şeylerin hepsini birebir uyguluyorum mesela + bariyer onarıcı krem + sabahları sadece suyla yüz yıkama + ışıltılı baz ve aydınlatıcı + az alkol - sıfır sigara :/
az alkole kadar iyi gidiyorduk di mi? sjsjj :*

sen daha ne kadar parlayacaksın… konu içeriğinde yazan şeylerin hepsini birebir uyguluyorum mesela + bariyer onarıcı krem + sabahları sadece suyla yüz yıkama + ışıltılı baz ve aydınlatıcı + az alkol - sıfır sigara :/
az alkole kadar iyi gidiyorduk di mi? sjsjj :*
Ahh melommm ömrün boyunca hep parlaaa...:emoji_sparkles:düzenli hale getirmek lazım bu bakımları...alkol işi bozuyor onuda aşıcaz sigarayıda kırıp atıcaz sjsjd ummmahhh öperim

Geri