IŞiD Örgütü hakkında görüşlerinizi alalım?

Konu sahibi son olarak 1019 gün önce görüldü

abi imzamda 2 kitabı okumadığımız için bu haldeyiz yazıyor aynen bu şekilde

ben oruç tutmuyorum ama oruç tutana saygım var, sigara içerken avucumun içinde saklıyorum
işyerinde yemek yiyeceğim birini gördüğümde oruçlu musun diye soruyorum, oruçlu birinin yanında yemek yemem hem günah hemde saygısızlıktık bana göre

dinine gerçekten bağlı olan insanlara, camiden eve evden camiye giden orucunu tutan alçak gönüllü olan herkesin benim başımın üstünde yeri vardır.

Öyle insanlarda azınlıkta kaldı, Türkiye arsızcıların ve rüşvetçilerin Ülkesi oldu ne yazık ki ben Ülkemden nefret edecek duruma geldim bundada Tövbe yalanım yok dışarıdan bakan ister vatan haini görür ister başka birşey benim Ülkemde hep bir Kaos hep bir Taraflılık olacak kendi kardeşlerimiz bizlere ihanet edecekse varsın olmasın benim düşüncem hep şudur Mesela siz bir Türksünüz benim abimsiniz bir başka Ablada o derece benim öz Ablamdır Türk kanı taşıyoruz ama aynı kandan olan şerefsizlere sahibiz. Birde Dinci gözüküp her haltı yiyenlere...

abi imzamda 2 kitabı okumadığımız için bu haldeyiz yazıyor aynen bu şekilde

ben oruç tutmuyorum ama oruç tutana saygım var, sigara içerken avucumun içinde saklıyorum
işyerinde yemek yiyeceğim birini gördüğümde oruçlu musun diye soruyorum, oruçlu birinin yanında yemek yemem hem günah hemde saygısızlıktık bana göre

dinine gerçekten bağlı olan insanlara, camiden eve evden camiye giden orucunu tutan alçak gönüllü olan herkesin benim başımın üstünde yeri vardır.

Bir Müslüman kardeşime ve Türk insanına yakışan ve doğru olanda budur. Emin olki güzel kardeşim nice müslüman takılıp sevap işlediğini düşünen insanlardan daha hayırlı ve sevaplı birşey yapıyorsun.

Ne güzel demişsin öyle, ama bizim Ülkemizde ne yazık ki futbol takımı tutar gibi tutuluyor bu iş. Obama başbakan olacakken kimse yakıp yıkmadı. Bizde taşlar sopalar havada uçuyor. Hep bi üstünlük hep bi rekabet olsun diye yalan haberler yalan olaylar bizzat devlet büyükleri tarafından uyduruluyor bunu görmemek için ya salak yada bitkisel hayata bağlık kalmak gerek.

Aynen öyle ne yazıkki güzel kardeşim, ne diyelim Yüce Allah'ım herşeyi görüyor ve biliyor.Hakkımızda hayırlısı neyse onu yaşayacağız ve göreceğiz. İnşallah çocuklarım ve çocuklarımız en az zararla atlatırlar bu dönemleri

Bu işin içinde İsrail in olduğunu düşünüyorum.

Burnuma pis kokular geliyor.

Bu işin içinde İsrail in olduğunu düşünüyorum.

Burnuma pis kokular geliyor.

İsrail var tabi bunun için düşünmenize hiç gerek yok Ancak her köpeğin bir sahibi vardır o Sahibi iyi tanımak lazım.

bir grup embesilden başka birşey değiller, insanların gözünde müslümanlığıda lekeliyolar bu şekilde, benzini dökecen verecen ateşi yansın alayı.

bir grup embesilden başka birşey değiller, insanların gözünde müslümanlığıda lekeliyolar bu şekilde, benzini dökecen verecen ateşi yansın alayı.

Allah'ın verdiği canı almayi düşünmek bize düşmez kardeşim. Biz böyle yaparsak o canilerden ne farkimiz kalır. Allah onları ıslah etsin demekten başka yapacağımız birsey yok

Şaşırıyorum lan bu fanatik tayyipciler ışid örgütü hakkında terörist,dinle alakaları yok diyebiliyorlar. Kıyamet alameti falan mı? E siz hani uzun adam'ın izindeydiniz? Uzun adam bu örgütü hâlâ öz evladı gibi seviyor,öpüyor,kokluyor,sarılıyor falan siz de uzun adam'ın peşindeydiniz hani ne oldu la?

Konuya gelince,bazı arkadaşlar yeni bir devlet kurmak demiş nitekim bu heriflerin amacı yeni devlet kurmak değil, var olan devleti islam kurallarına göre yönetip "islam devleti" adı altında yaşamak istemeleridir. Yaptıkları eylemleri Kuran'ı kerime göre uyguladıklarını söyleyen ve bütün müslümanları şaşırtan bir örgüttür. Hoş bize göre bizden başka diğer inananlar gerçek müslüman değil. Nitekim gerçek müslüman nedir,nasıl olunur,kimdir bu gerçek müslümanlar hâlâ bilmiyorum.

Onların tamamının hayvandan daha aşağı olduğunu düşünüyorum.Zira hayvanlar bile daha merhametlidir.Din adı altında yapılan katliamları ve bunlara çanak tutanları elbet kendi pisliklerinde boğulurken de göreceğiz.Hiçbir din de hiçbir kitapta katliam yapın diye yazmıyordur.

Şaşırıyorum lan bu fanatik tayyipciler ışid örgütü hakkında terörist,dinle alakaları yok diyebiliyorlar. Kıyamet alameti falan mı? E siz hani uzun adam'ın izindeydiniz? Uzun adam bu örgütü hâlâ öz evladı gibi seviyor,öpüyor,kokluyor,sarılıyor falan siz de uzun adam'ın peşindeydiniz hani ne oldu la?

Konuya gelince,bazı arkadaşlar yeni bir devlet kurmak demiş nitekim bu heriflerin amacı yeni devlet kurmak değil, var olan devleti islam kurallarına göre yönetip "islam devleti" adı altında yaşamak istemeleridir. Yaptıkları eylemleri Kuran'ı kerime göre uyguladıklarını söyleyen ve bütün müslümanları şaşırtan bir örgüttür. Hoş bize göre bizden başka diğer inananlar gerçek müslüman değil. Nitekim gerçek müslüman nedir,nasıl olunur,kimdir bu gerçek müslümanlar hâlâ bilmiyorum.

Hatayı sonrada İstanbulu alıp IŞİD'in o korsan gibi gözüken siyah bayraklarından çekmek istiyorlar bunun neresi devlet kurmak değil anlamıyorum bizim toprağımızda gözü olan herkes devlet kurmak ister. Biz devlet kurmak istemiyoruz sesimizi Tüm dünyaya duyurmak istiyoruz diyorda geçiniz bunları , neyse bekleyip görürüz.

http://inciswf.com/hklsn.swf

turkiyedeki-dincilerin-dini_457062.jpg

uzun uzun yazmaya gerek yok.

eskinin deyimiyle eşkiya, günümüzün deyimiyle teröristten başka bişe değiller..

İslami örgüt ne demektir hala anlayamadım ama bu isimle anılan , erkekleri öldürüp kadınlara kızlara tecavüz edenlerden oluşan bir grup zorba.

İslam veya hiçbir din anlayışı kesinlikle öldürmeye karşıdır Cihad deyip amaçsızca kafaları kesenler Haçlı seferi deyipte Tanrı böyle istiyor deyipte kafa kesenler suç İslamın mı suç Hristiyanların mı yoksa din adı altında bunları yapan insanlar mı suçludur ???

İSLAM değidir sorunlu olanlar İnsanlardır sorunlu olan ve bunu anlamak istemiyorsunuz çünkü işinize gelmez dini kötülemek çok kolaydır ama insanların kendini sorgulaması mümkün olmuyor

her sakal bırakanı hacı mı sanıyorsunuz siz he bu kadar yüzeysel olmayın ya siz İslam düşmanı olsanız sahte islam yaratıp kötü göstermezmiydiniz sizlerde yersiniz işte gönül razı tabi

ne diyelim o zaman bir kadına tecavüz edince erkek herkes bütün erkeklere tecavüzcü mü demeliyiz komik ya

Üstteki kullanıcı hakkındaki düşünceler konusu diye geldim ışıd çıktı

Terörist bir örgüttür yalnız Kuran’ı izlemiyorlar, habisi şerifleri izliyorlar.

Geri