IŞiD Örgütü hakkında görüşlerinizi alalım?

Konu sahibi son olarak 1017 gün önce görüldü
24757227.jpg

Örgüt 2004 yılında “Tevhid ve Cihat” adıyla Ebu Musa Zerkavi tarafından Irak’ta kuruldu. Sonrasında Usame Bin Ladin liderliğindeki El Kaide’ye katıldı. El Kaide’ye katıldıktan sonra adını “Mezopotamya’da El Kaide” olarak değiştirdi.

2006’da yayınlanan bir videoda Zerkavi, “Mücahitler Şurası Konseyi”ni kurduklarını açıkladı. Irak’taki Zerkavi 7 Haziran 2006’da ABD güçlerince düzenlenen bir operasyonda öldürüldü. Yerine Ebu Hamza el Muhacir geçti. 2006 yılının sonlarında El Kaide’ye yakın Ebu Ömer el Bağdadi ise liderliğini yaptığı “Irak İslam Devleti”ni kurduklarını açıkladı.

Nisan 2010’da ABD ve Irak güçleri, Sisar bölgesinde Ebu Ömer el Bağdadi ve Ebu Hamza el Muhacir’in kaldıkları eve ortak bir operasyon düzenledi. Operasyonda her ikisi de öldürüldü. Ebu Bekir El Bağdadi örgütün yeni lideri oldu.

Papucumun örgütü olabilir ancak.
Şaka bir yana;
Islamiyet uğruna savasmiyorlar islamiyeti arkalarına alıp cahiliye dönemine gitmek istiyorlar diri diri gömün sorun yok:p

Besleyen buyutenleri'de peşine.

Arkasında gezicilerin olduğunu düşünüyorum.

Eğer ki Kuzey Iraka saldırırlarsa ve permergeler düşerse, bunlar tereddüt etmeden güneydoğuya girecektir. Öyle bir durumda yapılacak birşey yok, onlarla savaşmaya giderim denizde bir damla su olarak. Denilebilir ki; orda o diğer asıp kestikleri insan değil mi? Onlar için neden gitmezsin? Gidenler oldu zira, rojavaya, kuzey Iraka v.s. Diyebilirim ki; o kadar güçlü değilim...

Kim derseki ışid islam örgütü bu yalandır. Işid tamamen dış mihrakların kuklası haline gelmiş bir terörist gurubudur. Amaçları ise ortadoğuyu karıştırmak, ne yazıktır ki destekleyen ülkelerin başında biz gelmekteyiz.CIA ürünü olarak başladıkları ırak mücadelelerine müslümanların kahramanı imajıyla devam ediyorlar. Sonları yakındır ama.

İslamiyetle hiç bir bağı olmayan insanları resmen dine düşman etmek için toplanmış örgüt.
Katiller sürüsü.

Kesinlikle katılıyorum sana kardeşim. İslamiyet adı altında Dinimizin adını kötülemekten başka birşey yapmıyorlar

abi ben bunların zaten kesinlikle siyonistler tarafından oluşturulan bir örgüt olduğunu düşünüyorum.Yaptıkları hiç bir uygulamanın dinimizde yeri yok.Ortadan kaldırılmaları mümkünken onlara hala yaşama şansı verenleri de Allah ıslah etsin.Yatacak yerleri yok ama sonları yakın...

İslam adıyla kafa kesen bir örgüt. Amaçları yeni bir devlet kurmak aynı PKK gibi fark sadece bunu islama dayandırmaları

abi ben bunların zaten kesinlikle siyonistler tarafından oluşturulan bir örgüt olduğunu düşünüyorum.Yaptıkları hiç bir uygulamanın dinimizde yeri yok.Ortadan kaldırılmaları mümkünken onlara hala yaşama şansı verenleri de Allah ıslah etsin.Yatacak yerleri yok ama sonları yakın...

Güzel kardeşim bunları yaşatan amerika ve israilin ta kendileri. Amaçları müslümanlığı müslümanlıkla yok etmeye çalışmak. Yoksa nerde görülmüş bir müslümanın cihad adı altında müslüman bir kardeşini öldürdüğü? hemde töbe haşa Allahın adını ağızlarına alarak cinayet işlemeleri nerede görülmüş. Elbet zaman gelecek ve bu oyunda süresini doldurup tarihin kirli rafına kaldırılacak.

büyük ortadoğu projesi için bunlarını kullanan bir numara israil
daha sonrada bopu destekleyen Türkiye ( iktidar ) ve abd

İslam adıyla kafa kesen bir örgüt. Amaçları yeni bir devlet kurmak aynı PKK gibi fark sadece bunu islama dayandırmaları

bu olanlar bop u kurmak için israilin yaptığı katliamlar
ırakta ışid, Türkiyede pkk

arkalarında en başta israil, abd ve Türkiye bulunuyor

Büyük ortadoğu projesi ve eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye olaylarında son bulma aşamasına gelmiş ve pasif duruma düşmüştür. Sarsılan imajını toplamayı bi kenara bırak gün geçtikce dünya medyası gözünde gerileme göstermiştir. Işid i destekleyerek de kalan son hakkını kullanmıştır. Hiç bir gazete dergi makale yazmasada dünyada ve Türkiye de ışid i destekleyenlerin ve ihtiyaçlarını giderenlerin başında Türkiye cumhuriyeti başbakanı ve yeni cumhurbaşkanı adayı olduğunu herkesler biliyor.

bu olanlar bop u kurmak için israilin yaptığı katliamlar
ırakta ışid, Türkiyede pkk

arkalarında en başta israil, abd ve Türkiye bulunuyor

Aynen öyle abi, dediğim gibi PKK nın istediğide devlet kurmak ama o cihad anlayışıyla örgüte adam toplamıyor IŞIDİN yaptığıda tam tersi e haliyle buda bizim ülkedeki Fethullah yalakalarına cazip geliyor ve katılıyorlar sözde islama göre hareket edildiği için. Başbakanda dün bu ve bunun gibi islama dayanan örgütlere destek çıkıyordu zaten. Gelde anlat bunu AKP tarafı tutan kişilere. AKP ye laf attınmı hiç iplemezler kimseyi bunlara anladığı dilden konuşacaksın. En önemliside AKP li olman gerekiyor yoksa yandın Ne öğretmen olarak atanırsın nede memur.

Büyük ortadoğu projesi ve eşbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Suriye olaylarında son bulma aşamasına gelmiş ve pasif duruma düşmüştür. Sarsılan imajını toplamayı bi kenara bırak gün geçtikce dünya medyası gözünde gerileme göstermiştir. Işid i destekleyerek de kalan son hakkını kullanmıştır. Hiç bir gazete dergi makale yazmasada dünyada ve Türkiye de ışid i destekleyenlerin ve ihtiyaçlarını giderenlerin başında Türkiye cumhuriyeti başbakanı ve yeni cumhurbaşkanı adayı olduğunu herkesler biliyor.

ama olsun MARMARAY'ı yaptı öyle deme :zuha:

ben yeri geliyo chp yi yeri geliyo mhp yi eleştiriyorum.
ancak şemsiyeci arkadaşlar DİN'den bahsedip bir Ateistin bile yapmayacağı şeyler yapıyorlar.

Ateist arkadaşlarımdan özür diliyorum.

ya adam dini kullanıyo, millete hakaret ediyo sövüyo tokat atıyo
hala gidip oy veriyorlar.
hakını arayan adam meydana çıkınca terörist
öğrenciler başbakanın konuşmasında " PARASIZ EĞİTİM " diye pankart açıyolar, adamları hapse atıyorlar.

" PARASIZ EĞİTİM " pankartını açanlar nasıl bir terör suçu işliyor anlamıyorum!

ama olsun MARMARAY'ı yaptı öyle deme :zuha:

ben yeri geliyo chp yi yeri geliyo mhp yi eleştiriyorum.
ancak şemsiyeci arkadaşlar DİN'den bahsedip bir Ateistin bile yapmayacağı şeyler yapıyorlar.

Ateist arkadaşlarımdan özür diliyorum.

ya adam dini kullanıyo, millete hakaret ediyo sövüyo tokat atıyo
hala gidip oy veriyorlar.
hakını arayan adam meydana çıkınca terörist
öğrenciler başbakanın konuşmasında " PARASIZ EĞİTİM " diye pankart açıyolar, adamları hapse atıyorlar.

" PARASIZ EĞİTİM " pankartını açanlar nasıl bir terör suçu işliyor anlamıyorum!

Sevgili kardeşim siyasi partiler futbol takımları gibi değilde senin dediğin gibi tutulmalı. Ben sağcıyım fakat AKP li asla değilim , Kur'an'ı kullanarak bir yerlere gelmiş bir topluluğun el altından neleri götürdüğünü görmeyen gözler görmüş , sağır kulaklar bile duymuştur. Bunlar dinimizi karalamak ve dünyaya karşı İslamiyeti kötü göstermekten başka bir işe yaramayan amerika kuklalarıdır

Sevgili kardeşim siyasi partiler futbol takımları gibi değilde senin dediğin gibi tutulmalı. Ben sağcıyım fakat AKP li asla değilim , Kur'an'ı kullanarak bir yerlere gelmiş bir topluluğun el altından neleri götürdüğünü görmeyen gözler görmüş , sağır kulaklar bile duymuştur. Bunlar dinimizi karalamak ve dünyaya karşı İslamiyeti kötü göstermekten başka bir işe yaramayan amerika kuklalarıdır

abi imzamda 2 kitabı okumadığımız için bu haldeyiz yazıyor aynen bu şekilde

ben oruç tutmuyorum ama oruç tutana saygım var, sigara içerken avucumun içinde saklıyorum
işyerinde yemek yiyeceğim birini gördüğümde oruçlu musun diye soruyorum, oruçlu birinin yanında yemek yemem hem günah hemde saygısızlıktık bana göre

dinine gerçekten bağlı olan insanlara, camiden eve evden camiye giden orucunu tutan alçak gönüllü olan herkesin benim başımın üstünde yeri vardır.

Ne güzel demişsin öyle, ama bizim Ülkemizde ne yazık ki futbol takımı tutar gibi tutuluyor bu iş. Obama başbakan olacakken kimse yakıp yıkmadı. Bizde taşlar sopalar havada uçuyor. Hep bi üstünlük hep bi rekabet olsun diye yalan haberler yalan olaylar bizzat devlet büyükleri tarafından uyduruluyor bunu görmemek için ya salak yada bitkisel hayata bağlık kalmak gerek.

Ne güzel demişsin öyle, ama bizim Ülkemizde ne yazık ki futbol takımı tutar gibi tutuluyor bu iş. Obama başbakan olacakken kimse yakıp yıkmadı. Bizde taşlar sopalar havada uçuyor. Hep bi üstünlük hep bi rekabet olsun diye yalan haberler yalan olaylar bizzat devlet büyükleri tarafından uyduruluyor bunu görmemek için ya salak yada bitkisel hayata bağlık kalmak gerek.

öyle deme la alınıyolar sonra :zuha:
onların bir adı var ŞEMSİYECİLER :D

Geri