Işid feat Skrillex

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[YOUTUBE]FiqWt_yCf8c[/YOUTUBE]​

Birincisi İşidin müslümanlıkla alakası yok , işid müslüman değil ve temsil etmiyor islamda bunlara Münafık denmiş 1500 yıl öncesinde de bunun gibiler varmış demekki .

İkincisi İşid münafık ama ayetleri duaları okuyolar şimdi işid münafık diye ayeti duayı remixleyip şarkı yapamazsın ...Kınıyorum

Birincisi İşidin müslümanlıkla alakası yok , işid müslüman değil ve temsil etmiyor islamda bunlara Münafık denmiş 1500 yıl öncesinde de bunun gibiler varmış demekki .

İkincisi İşid münafık ama ayetleri duaları okuyolar şimdi işid münafık diye ayeti duayı remixleyip şarkı yapamazsın ...Kınıyorum

insan öldürürken ayet okuduğunu sanmıorum kaldıki bu işid in marşı heralde işid üyeleri oturup ayetlerden bir marş derlememişlerdir tabi parçanın neresinden tutup neresine baktığınla alakalı dostum muhtemelen arap bir şarkıcı tutup arabca dubstep yada blackmetal yapsa şarkıdada arapça gündelik sorunlar yada politikayı anlatsa ki dili o adamın sanırım yine kızılır...

skrillexi buldum da ilahiyi bulamadım
[youtube]2cXDgFwE13g[/youtube]

iki parçanın birleşimi sanırım, skrillex de iyi ilahi de iyi ayrı ayrı bulabilir misin bunları

moruk
Skrillex - First of the years
New Energy - Saleel Sawarim 2 parçanın ayrışımı bu ancak

New Energy -Saleel Sawarim değildir asıl ismi ummaty qad laha fajrun dı fakat İSİS marşı olduğundan youtube tarafından kaldırılıp başka bir isimde yüklenmiştir
https://www.youtube.com/watch?v=KEN1pKn5D8c

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri