-
-
-
-
-
[YOUTUBE]FiqWt_yCf8c[/YOUTUBE]
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Birincisi İşidin müslümanlıkla alakası yok , işid müslüman değil ve temsil etmiyor islamda bunlara Münafık denmiş 1500 yıl öncesinde de bunun gibiler varmış demekki .
İkincisi İşid münafık ama ayetleri duaları okuyolar şimdi işid münafık diye ayeti duayı remixleyip şarkı yapamazsın ...Kınıyorum
dinlemesi güzel de dalgaya girer mi acaba
işid trollenmiş orda tabi arapça oldundan sözler kızılıcaktır gün içinde yine konu hakkında
ayet yoksa sıkıntı yok bence, skrillex de iyidir
hâlâ dinliyorum
Hele sarkinin climax noktasina geldinde erif alahuakbaaaaaaar die bagrio ya orjini yerine orasi kopariyo
iki parçanın birleşimi sanırım, skrillex de iyi ilahi de iyi ayrı ayrı bulabilir misin bunları
moruk
Skrillex - First of the years
New Energy - Saleel Sawarim 2 parçanın ayrışımı bu ancak
New Energy -Saleel Sawarim değildir asıl ismi ummaty qad laha fajrun dı fakat İSİS marşı olduğundan youtube tarafından kaldırılıp başka bir isimde yüklenmiştir
https://www.youtube.com/watch?v=KEN1pKn5D8c
ciddi ciddi isis marşı mıymış, güzel söylüyordu ya![]()
ayıp ettin hacım millette kur-an dan ayet sanıor dalga geçilio die gerçi onlar fransadaki patlamayı seven kesim![]()
Bu parça işte hacı öbürü kaldırıldı zaten bu ona itafenummaty qad laha fajrun bunu dinledim de, remixin başında geçen kısmı bulamadım yok sanırım ya da çok iyi mixlemişler![]()
yavaş hali iyi değilmiş :T:![]()