İşaretlere inanır mısınız?

Konu sahibi son olarak 37 gün önce görüldü
Sadece trafik işaret ve işaretçilerine inanırım. Kol gibi cezaları ödedikten sonra inancım hat safhalara ulaştı diyebilirim hatta.

Fakat, yorumlardan anladığım kadarıyla batıla aşık olmuş durumdayız.
Arkadaşlar, çevrenizde cereyan eden her şeyin bir nedeni vardır. Hatta göstergebilim bu nedenlerin referanslarını araştırır. @Hesna 'nın bahsettiği kuşlar birtakım nedenlere bağlı olarak onun dikkatini çekmiş ve yaşadığı bazı şeylere yormasına neden olmuş.
Mesela karga, Hesna'ya yakın bir noktadaki bir şey için Hesna'nın dibine kadar gelmiş olabilir. Veya cama çarpan kuş, başka bir yırtıcı kuştan kaçmaya çalıştığı için cama çarpmış olabilir.
Bu tür şeyler bizim fark etmediğimiz detaylara sahip olayların sonucunda karşılaştığımız durumlardan ibaret, işaret vs. değil..

Bqumuzun rengi ve kokusu bize bir takim isaretler verebilir.
Saglik acisindan.

Çoğunun olaya spritüel yaklaşması peki...
Nedir bu gizeme olan öfkeniz

son durak filmi aklima geldi ne kadar sacma konulu bir film olsada fena izlettiriyordu kendini ya(:

Bilinçsel reflekslerimizin gözden kaçırmadığı noktalar, işaret olduğu için değil, refleks olarak görmeyi seçtiğimiz şeyler olduğunu düşünürüm. Evet, inanırım…

inanırım. misal forum özelinde söylüyorum; aşka sıfır, 30 şubat, 13. ay, donduran sıcak, bilmem nereli gibi tırrek nickler gördüğümde bu bir işarettir ve hemen akpli olduklarını anlarım.
ne yazmışım diye girdim, hiç şaşırmadan çıkıyorum. asla yanıltmaz bu nickler bu arada.

Evet. Seçilmiş kişi olduğumu söylememe gerek varmı

Geri