İşaretlere inanır mısınız?

Konu sahibi son olarak 36 gün önce görüldü
inanırım. misal forum özelinde söylüyorum; aşka sıfır, 30 şubat, 13. ay, donduran sıcak, bilmem nereli gibi tırrek nickler gördüğümde bu bir işarettir ve hemen akpli olduklarını anlarım.

uzun uzun yazmaya üşendim, evet.

kuş tüyü olur genelde, bir şekilde önüme düşer, evdeyken bile.
en belirgin işaret bu, renginden anlıyorum mesajı

Aklımdan geçer ama inanıyor muyum bilmem ona göre hareket etmem yani

evet bunları gormuyorsam günlük hayat da bir terslik olduğunu hemen anlıyorum;

°_° ~`|•√π÷×¶∆£€$¢^°={}\%©®™✓✓]

Gecenler de metrodan indim ve metrobus yonunu gosteren isareti goremedim. Binmemem gerektigini anladım;
Sonra bir taksi cevirdim tam tersi yonunde bana donecekti ki bulundugum kaldırımın orada kazı çalışması vardı dedim olum bu bir işaret hiç karıştırma. taksiciye seyir halinde oldugu yone dogru el isareti yapip gitmesini soyledim , hemen yan tarafsa gordugum bisikletciye girdim. İse gec kalmamak icin bisiklet almaya karar verdim. Ama bisiklet saticisinin adi Önder di. Yani 4 sene once arabasini satin alip kaza gecirdigim adamin adi ile ayni. Hemen bir terslik oldugunu anladim ve oradan apar topar ciktim.
Bir seyler ise gitmemi istemiyordu..
Ogun ise gitmedim eve döndüm

Son düzenleme:
Geçen aylarda ilk kez dibimde dolanan bir karganın fotoğrafını paylaşmıştım burada
Sonra kötü bir olay yaşadım babam bayılmış başını vurmuş, yerde gördüğümde kalp krizi geçirdi sandım elim kolum kanlar içindeyken gözünü kapatınca

Daha öncede sarma sararken bir kuş gelip cama çarpıp gitmişti o gün de babamın iş arkadaşı iş kazasında vefat edince psikolojisi bozuldu

şimdi ben bu durumları kuşlara bağlasam mı bağlamasam mı

Bir kaç rüyada var gerçekleşen
Bunlardan biri 15Temmuz’a ait
Gecesi darbeyi görüyorum sabah Ankara’ya giderken darbenin içinde kalıyoruz

İşaret midir?

Geçen aylarda ilk kez dibimde dolanan bir karganın fotoğrafını paylaşmıştım burada
Sonra kötü bir olay yaşadım babam bayılmış başını vurmuş, yerde gördüğümde kalp krizi geçirdi sandım elim kolum kanlar içindeyken gözünü kapatınca

Daha öncede sarma sararken bir kuş gelip cama çarpıp gitmişti o gün de babamın iş arkadaşı iş kazasında vefat edince psikolojisi bozuldu

şimdi ben bu durumları kuşlara bağlasam mı bağlamasam mı

Bir kaç rüyada var gerçekleşen
Bunlardan biri 15Temmuz’a ait
Gecesi darbeyi görüyorum sabah Ankara’ya giderken darbenin içinde kalıyoruz

İşaret midir?
hayır

İsaretlerden anlam çıkarmaya çalışmak psikolojik rahatsızlık belirtisidir.

Evet inanırım bu arada

Geri