İş yerinde sizi hangisi mutsuz eder?

Konu sahibi son olarak 974 gün önce görüldü

İş yerinde sizi hangisi mutsuz eder?

• Düşük maaş

Kullanılan: 4 40.0%
  • Yükselememek

Kullanılan: 0 0.0%
  • Ofiste huzursuzluk;yoğun stres

Kullanılan: 0 0.0%
  • Kötü yönetici

Kullanılan: 2 20.0%
  • Adaletsiz bir ortam

Kullanılan: 1 10.0%
  • Diğer ( Belirtiniz )

Kullanılan: 3 30.0%

• Kullanılan toplam oy
    10
Abdest aldıktan sonra, ortalarda pantolon paçalarını dizine kadar çekmiş, ayakkabılarını çıkartıp terlikle dolaşan erkek meslektaşlarım.

Dillerini bilmediklerimi bildikleri halde bazı meslektaşlarımın benim oldugum ortamda Türkçe konuşmak yerine kendi dillerini kullanmaları

Üzücü durumlar.

Son düzenleme:
işe haftada 1 2 kez giderim.
mutsuz oldugum birşey yok .s

bir dönem istifa etmem için sürekli baskı yapıyorlardı.
en küçük ve basit olaylarda savunma ve disiplin işlemi uyguluyorlardi.
geri hizmet gibi işlere sürüyorlardı.

yaklaşık 1.5 senesini iş yerinde çok mutsuz geçirmiş bir insan olarak kanaatim şudur ki, en önemli faktör idarecinizdir. idarecinizin manipülasyona açık oluşu, dedikoduyu sevmesi ve dedikodu üretimine destek vermesi, adaleti sağlayamaması, çalışanı çok ötekileştiriyor. personelin personeli kesmesi... allah aşkına doğru bile olmaz çoğu zaman. ben hayatımda son 1.5 senedir gördüğüm kadar kaypak insan görmedim. bir de kendi denklerinizle çalışın arkadaşlar. öbür türlü aşağılık kompleksi olan insanlarla uğraşıyorsunuz. kadın bana sen kontes değilsin diye bağırmıştı jkds abla sen ne anlatıyon ya fkjds o senin kendinle ilgili kompleksin.

deveyi güdemediğim için diyardan gittiğimden beri içim huzurlu. iş yeri mobbingi kötü bir şey, salt yönetici de değil, personel bie yapabiliyor bunu size çoğu zaman.

Monotonluk ve dusuk maas. Bunlar soz konusu ise bye bye.. Bunun disinda kendi yasitlarinla calismamak ve sadece yasca buyuk insanlarla tum gun beraber olmak, sohbet etmek, calismak darlatici geliyor bana

Egosunu tatmin etmek için adaletsiz bir ortam sağlayan yönetici.

iş ortami bana gore değil baba parasi yemek en guseli 7 24 yatış muahahahahahah

beni monotonluğa bağlamak mutsuz ediyor sanırım.
Bizim meslek gereği sürekli bir aksiyon kişiyi canlı tutuyor.

Aynı departmandaki elemanın benden fazla maaş aldığını duyarsam ufak bir operasyonla mutsuzluğumu yok edebilirim..

Patronum adaletsiz olsaydı aşırı mutsuz olurdum. Neyse ki on numara bi adam.

Beni en çok yoran ve zorlayan durum iletişim kurmakta güçlük çektiğim ve iş etiği olmayan insanlarla iş birliği yapmak durumunda kalmak. Nasıl aksiyon alırsanız alın iletişime algılarını ve yollarını kapatmış insanlar tüm enerjimi tüketiyor.

Maaşım yerindeyse hiçbirşey canımı sıkmaz herkesle sabırla çalışırım

Wc’de uyuşturucu takıldığını şikayet edebilme potansiyeli olan insanlarla aynı ofiste olmak.

içinde ukte kalıyor insanın da ondan..

Geri