iş arkadaşım çok konuşuyor ne yapabilirim?

Konu sahibi son olarak 2093 gün önce görüldü
ona bu yaptığının onur kırıcı olduğunu söyle, yüzüne balgam at

Mathilda o iş arkadaşına direkt "sen beni çok fazla lafa tuttuğun için işime konsantre olamıyorum ve bu da beni gereksiz yere geriyor. Ben bu durumdan rahatsızım de. Yanlış anlama beni lütfen ama ben sana ait benim için gereksiz konuları dinlemekten rahatsızım." de.

Yani kisaca diyo ki canimoykeistedi.

Bi git diyo. S ile :D

Senden nefret ediyorum bakışı yap susar agljskkskym

Pencereden asagi sarkit belki kendine gelir yada at gitsin donerse senindir donmezse hic senin olmamistir:)

Kulaklıkla telefon görüşmesi yapma pozu

HTC One A9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gözlerinin içine bak ve ben seni en çok konuşmadığın zaman seviyorum de :d

millete laf de dedikodu de akşama kadar car car konuşur

tepkini göster gitsin

Lafını kesip, bambaşka bir şey anlatmaya başla, Çok sinir oluyorlar. bir de ne derse muhalefet ol, doğruyu söylese bile. Ve en önemlisi hiçbir zaman gerçekten dinliyormus gibi gözükme, konuşurken başka şeylerle oyalan. Son olarak, Allah yardımcın olsun. :D

Mathilda o iş arkadaşına direkt "sen beni çok fazla lafa tuttuğun için işime konsantre olamıyorum ve bu da beni gereksiz yere geriyor. Ben bu durumdan rahatsızım de. Yanlış anlama beni lütfen ama ben sana ait benim için gereksiz konuları dinlemekten rahatsızım." de.

mesaj çeksem olur mu:D

ona bu yaptığının onur kırıcı olduğunu söyle, yüzüne balgam at

76476ff0-d864-0131-6c7c-0aa0f90d87b4.gif

Gözlerinin içine bak ve ben seni en çok konuşmadığın zaman seviyorum de :d

yine en sevimli fikir qanqimden geldi xd

Lafını kesip, bambaşka bir şey anlatmaya başla, Çok sinir oluyorlar. bir de ne derse muhalefet ol, doğruyu söylese bile. Ve en önemlisi hiçbir zaman gerçekten dinliyormus gibi gözükme, konuşurken başka şeylerle oyalan. Son olarak, Allah yardımcın olsun. :D

dinlemeyip başka şeylerle meşgul olma durumunu hep yapıyorum ama nafile, ben olsam bu tavırlarıma karşılık kendi yüzüme bakmam ama onda tık yok:D
allah razı olsun:D

mesaj çeksem olur mu:D

76476ff0-d864-0131-6c7c-0aa0f90d87b4.gif

yine en sevimli fikir qanqimden geldi xd

dinlemeyip başka şeylerle meşgul olma durumunu hep yapıyorum ama nafile, ben olsam bu tavırlarıma karşılık kendi yüzüme bakmam ama onda tık yok:D
allah razı olsun:D

Gizli nodan ara oldu olacak. :sırıt:

Geri