Bal Porsuğu
Gümüş Üye
ona bu yaptığının onur kırıcı olduğunu söyle, yüzüne balgam at
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mathilda o iş arkadaşına direkt "sen beni çok fazla lafa tuttuğun için işime konsantre olamıyorum ve bu da beni gereksiz yere geriyor. Ben bu durumdan rahatsızım de. Yanlış anlama beni lütfen ama ben sana ait benim için gereksiz konuları dinlemekten rahatsızım." de.
Yani kisaca diyo ki canimoykeistedi.
Bi git diyo. S ile![]()
Mathilda o iş arkadaşına direkt "sen beni çok fazla lafa tuttuğun için işime konsantre olamıyorum ve bu da beni gereksiz yere geriyor. Ben bu durumdan rahatsızım de. Yanlış anlama beni lütfen ama ben sana ait benim için gereksiz konuları dinlemekten rahatsızım." de.
ona bu yaptığının onur kırıcı olduğunu söyle, yüzüne balgam at
Gözlerinin içine bak ve ben seni en çok konuşmadığın zaman seviyorum de :d
Lafını kesip, bambaşka bir şey anlatmaya başla, Çok sinir oluyorlar. bir de ne derse muhalefet ol, doğruyu söylese bile. Ve en önemlisi hiçbir zaman gerçekten dinliyormus gibi gözükme, konuşurken başka şeylerle oyalan. Son olarak, Allah yardımcın olsun.![]()
mesaj çeksem olur mu
![]()
yine en sevimli fikir qanqimden geldi xd
dinlemeyip başka şeylerle meşgul olma durumunu hep yapıyorum ama nafile, ben olsam bu tavırlarıma karşılık kendi yüzüme bakmam ama onda tık yok
allah razı olsun![]()
Deve alperle tanıştır. İkisi de çok mutlu olacaktır
Teşekkür ederim![]()
Rica ederim:asd:
İncelikten kırılıyoruz :d