iş arkadaşım çok konuşuyor ne yapabilirim?

Konu sahibi son olarak 2092 gün önce görüldü
sürekli avrupadaki kız kardeşlerinden ve onların lüks yaşantılarından, ailesinden, kendisinden bahsedip beni darlamakla görevli galiba:hö:
kırmak istemediğim için sürekli ya sabır çekiyorum. defalarca meşgul olduğumu izah ettim, duymazlıktan gelmeyi denedim ama maşallah bana mısın demedi, mükemmel hırs:liv:

Müzik dinleyin ortam müsaitse en azında o da dinler susar belki :p

Sürekli angarya işler söyle ona canına tak eder laf söyler küsersiniz :D

Canim benim de var basimda surekli kopegini anlatan kopeginin dislerini, yaramazliklarini, yaptiklarini daha da olmadi ev tadilatini anlatiyor. Bazen cildirma noktasina gelsem de artik yeni bir yontem ogrendim. Tam o konusmaya baslarken ayaga kalkip yaziciya ya da cay almaya gidiyorum. Bakiyor ki muhabbet sarmiyor internete daliyor .p Diger bir yontem ise pur dikkat ekrana bakmaktir, yogunmus izlenimi vermektir ki bu iki kasi catarak oluyor. Bazen ise yariyor :D

benim iş arkadaşlarım da hep beni dinlemek istiyo. beni dinlemek için can atıyolar ama ben de az anlattığım için sessiz sedasız takılıyoruz.. bize gelsene mati :liv:

Müzik dinleyin ortam müsaitse en azında o da dinler susar belki :p

bu yöntem işlemiyo maalesef, kulaklığımı takıp dinlemeyi bile denedim ama yok :(

Sürekli angarya işler söyle ona canına tak eder laf söyler küsersiniz :D

yaşı biraz ileri zaten, böyle şeylere hayatta alınmaz:D

Canim benim de var basimda surekli kopegini anlatan kopeginin dislerini, yaramazliklarini, yaptiklarini daha da olmadi ev tadilatini anlatiyor. Bazen cildirma noktasina gelsem de artik yeni bir yontem ogrendim. Tam o konusmaya baslarken ayaga kalkip yaziciya ya da cay almaya gidiyorum. Bakiyor ki muhabbet sarmiyor internete daliyor .p Diger bir yontem ise pur dikkat ekrana bakmaktir, yogunmus izlenimi vermektir ki bu iki kasi catarak oluyor. Bazen ise yariyor :D

biz çekiyoruz bence bu tipleri:D
çok işim var gibi ekrana kilitlenme rolünü hep yapıyorum ama ona işlemiyo:nee:
muhabbet açarken kalkıp gitme şeysi güzel ama, sevdim, onu deniycem:D

benim iş arkadaşlarım da hep beni dinlemek istiyo. beni dinlemek için can atıyolar ama ben de az anlattığım için sessiz sedasız takılıyoruz.. bize gelsene mati :liv:

ya ne güzel, az konuşan ve dinlenilesi iş arkadaşı:s:
bu ofisin bana ihtiyacı var, 5 yılımı verdim:trip: cepheyi terk edersem kaybetmiş sayılırım, kalıp savaşcam
bud.gif

Ya da tam o anlatirken konuyla alakasiz bir sey soyle. Insan dinlenilmedigini fark ederse cok bozulur .p

Dinleme annatsin annatsin, neyse attir bi caara da icek de. Al caarani disari cik. Kalsin oyle esya gibi.

Direk rahatsız olduğunu söyle, kırmadan etmeden denemenin faydasını görememişsin. Böyle durumlarda direk açık açık bu durumdan rahatsız olduğunu söyle bence

daha arkadaşına dayanamıyor evlenince kaynananın mahalle dedikodularına nasıl dayanacaksın!!!

Ohooo o zaman once caaraya basla sonra dersin

Bence sen naaap biliyon mu.

Ac bu konuyu pc den, cagir arkadasini burayi oku bakiyim de ne yazmislar de.

Daha da anlamazsa ordaki mathilda benim de

Yine anlamazsa, al bi a4 kagidi sakince istifani yaz.

Mathilda o iş arkadaşına direkt "sen beni çok fazla lafa tuttuğun için işime konsantre olamıyorum ve bu da beni gereksiz yere geriyor. Ben bu durumdan rahatsızım de. Yanlış anlama beni lütfen ama ben sana ait benim için gereksiz konuları dinlemekten rahatsızım." de.

Geri