Günlük İronik

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Çok kıskandım benimde bir sayfam olsun dedim :).

Çok çalışıyorum ya fazla geliyor artık. Paraları saklayacak yer bulamıyorum :p :D.

[YOUTUBE]e6hZG95TxxQ[/YOUTUBE]

bir mavi kuş var yüreğimde
çıkmaya can atan
ama ben ondan güçlüyüm, kal,
diyorum ona, kimsenin
seni görmesine izin veremem.
çıkmaya can atan
ama viski döküyorum üstüne
sigara dumanına
boğuyorum,
fahişeler, barmenler ve
bakkal çırakları hiçbir zaman
bilmiyorlar onun orada
olduğunu.
çıkmaya can atan
ama ben ondan güçlüyüm,
yat lan aşağı, diyorum ona,
ocağıma incir dikmek mi
niyetin? Avrupa'daki kitap
satışlarını sabote etmek mi?
çıkmaya can atan
ama zekiyim, sadece
geceleri izin veriyorum çıkmasına,
herkes yattıktan sonra.
orada olduğunu biliyorum, derim
ona, kederlenme
artık.
sonra yerine koyarım yine
ama hafifçe öter
tamamen ölmesine de izin
vermiyorum
ve birlikte uyuyoruz
gizli antlaşmamızla
ve insanı ağlatacak kadar
güzel, ama ben
ağlamam, ya
siz?

Bukowski

İnsanları anlamaktan ve iyilik yapmaktan hiç vazgeçmeyeceğim.
Mutlu oluyorum insanların bana güler yüzle bakmalarından...

iyilikten iyilik doğar mistır nouvbadi. kartopu gibi yuvarlana yuvarlana büyüye büyüye ilerler. aynen devam.

iyilikten iyilik doğar mistır nouvbadi. kartopu gibi yuvarlana yuvarlana büyüye büyüye ilerler. aynen devam.

Kesinlikle doğru keşke bunu herkes görebilse kişisel çıkarlarını korumasa insanlar...

Kesinlikle doğru keşke bunu herkes görebilse kişisel çıkarlarını korumasa insanlar...

kişisel çıkar koruma iç güdüsü insanın doğasında var. ama işte bazen doğaya aykırı davranıp fazlasını isteme arzusuna engel olamayınca çuvallıyoruz. buradaki -ruz ekinde herhangi bir seksüellik yok. tevazü gösterip kendimi katma amacı da yok. ben genelde yetinirim. yetinmeyeni üzerim. iyilik yapmak iyi bir şeydir.

kişisel çıkar koruma iç güdüsü insanın doğasında var. ama işte bazen doğaya aykırı davranıp fazlasını isteme arzusuna engel olamayınca çuvallıyoruz. buradaki -ruz ekinde herhangi bir seksüellik yok. tevazü gösterip kendimi katma amacı da yok. ben genelde yetinirim. yetinmeyeni üzerim. iyilik yapmak iyi bir şeydir.

Doyumsuz olmamızdan kaynaklanıyor.
Fazla uçlara gerek yok gülümsemek bile hem insanın kendisine hemde karşısındakine iyi geliyor.
İşim gereği günde 100 kişi ile muhattap oluyorum ve hepsi ile ayrı bir frekans yakalamaktan çok mutluyum...

abi beşyüzlük açsana diyen oluyor mu hiç?

Elli kuruşluğu kastettin sanırım. Yoksa beşyüz liralık aç diyen olursa sen takıl kafe senin saatlerce derim :).
Elli kuruşluk açamayacak kadar kaliteli müşteri çekme çabasındayım ve belirli yaşaltı kabul etmiyorum :).

Normal insanlardan çok farklı bir hayatım var;
-erken kalkma derdim yok
-işime karışanım yok
-hernekadar kabul etmesemde monoton değilim

haftada bir gün kendime vakit ayırsam benden mutlusu olmaz sanırım...

[YOUTUBE]U4hKGdixa4s[/YOUTUBE]

Hayırlı olsun. :cici:
Sayfanızı pek boş gördüm.

Elli kuruşluğu kastettin sanırım. Yoksa beşyüz liralık aç diyen olursa sen takıl kafe senin saatlerce derim :).
Elli kuruşluk açamayacak kadar kaliteli müşteri çekme çabasındayım ve belirli yaşaltı kabul etmiyorum :).

Prensip sahibi esnafa saygımız vardır. Bol kazançlar diliyoruz.

Geri