Günlük İronik

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
E iyiymiş valla. En kötü günün böyle olsun. Şimdi ben senin esnaf olduğunu biliyorum ya hani, kan çekiyor. Sabah dükkanı açıp, temizliği bitirip yan dükkanla kapıda çay içersin ya hani. O düşünceyle geliyorum. Sıkıntı yok yani.

E iyiymiş valla. En kötü günün böyle olsun. Şimdi ben senin esnaf olduğunu biliyorum ya hani, kan çekiyor. Sabah dükkanı açıp, temizliği bitirip yan dükkanla kapıda çay içersin ya hani. O düşünceyle geliyorum. Sıkıntı yok yani.

Teşekkür ederim kardeşim. Niye sıkıntı olsun ki iki kelam edemeyecekmiyiz :).
Dükkanımda sohbetimde açıktır herdaim.
Bende dükkan komşusu yok çok eksikliğini yaşıyorum o kapı önü komşu muhabbetinin :).

Anladım birader. O komşuluk ilişkileri her yerde öldürülmeye başlandı gerçi. Eski esnaflığın usulleri unutulmaya yüz tuttu. Şimdi herkes iş adamı modunda. Uzak, soğuk, robot gibi olmak istiyor insanlar. Fakat hiç biri küçük esnafın muhabbetinden aldığı tadı boğazda yemek yerken alamıyor. Özünü kaybetmiyceksin işte.

Bekliyorum işte yanımdaki dükkan dolsun diye istiyorum komşum olsun selam vermeden geçmeyeyim :).
Ben komşuluğun çok yüksek olduğu bir apartmanda büyüdüm o eski günlere bağlılığım çoktur.
İnsan olsun bize her türlü sohbete açığız :).

[YOUTUBE]ZRPpCqXYoos[/YOUTUBE]

Dizi de çok güzel girişindeki şarkı da.

tumblr_nbccm2K26O1s95c9lo1_400.jpg

İkiye bölünmüş bir bütün gibi yaşadım.
Bir yanım öbür yanıma düşman.
Sağımda kızgın kumlar gezdirdim,
Solum üşüyor eski bir anıdan..

Aklın bende kalmasın ben yatağımda rahatım...

Spoiler veren kişilere film yasağı getiresim var...

Nasıl bir kafa ile çektiniz 'Sen aydınlatırsın geceyi' filmini çok merak ediyorum :).

[YOUTUBE]BmErRm-vApI[/YOUTUBE]

İçime işledin resmen...

Seni de boşverip göndereceğim az kaldı...

Boş evin tadını çıkarmanın zamanı şimdi :).

[YOUTUBE]mWRsgZuwf_8[/YOUTUBE]

Aynı şarkıyı saatlerce dinlemek seninle...

Eski yılın son sürprizi çok iyi kalpli birini karşıma çıkarmış olması :).

İnce düşünmeyeceksin görgüsüzler çok ülkemizde...

Zor bir gündü serum iğne ikilisi mükemmel geldi :).
Korkumu yenemedim iğne konusunda 5 iğne kabusu daha bekliyor beni :).
Umarım uyuyabilirim...

Geri