W
Elmas Üye
-
-
-
-
-
ABD'yi kasip kavuran firtinaya verilen isim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Küçücük çocuklar, hayvanlar, hayatında belki müslüman bir insanla yan yana bile gelmemiş insanlar
Harita da Türkiye'nin yerini dahi bilmeyen çocuklara öyle bir Türk nefreti aşılıyorlar ki çocuk senin de dediğin gibi hayatın da bir Türk bile görmemiştir belki ama bir Türke şu arkadaşın söylediği şeyin 1000 katı mı dersin 1000000 katı mı dersin içinde nefreti var.
Sanal ortam da hepsi gerçek benliklerini ortaya koydukları için hiç çekinmeden o düşüncelerini dile getiriyorlar. Onların için de de bizim için iyi düşünceleri olanlar işte senin gibi az sayıda. He bu demek oluyor mu hepsi kahrolsun, hayır tabi ki insanlık müslümanlıktan ibaret değil ama orada ki siyasi insanlar dışında ki her insanı masum gibi görmekte polyannacılık olur.
Hangi çocuklar bu çocuklar?.. Uç noktalardaki insanları toplumlara ne zaman mal eder olduk?.. Bu neyin kafası, neyin savunması anlamıyorum ki.. Haritada yerini bile bilmediği yerlerde yaşayanlar hakkında -sırf müslüman değiller diye- nefretle büyütülenler, nefret duyanlar vatandaşlarımız ne olacak o zaman?.. Türkiye'de bu kafada çokça insan var, bu kafada yetiştirilen çok çocuk var.. Onlar için de beter olsunlar edemeli miyiz?.. Uç noktalardaki örnekleri herkes öyleymiş gibi niye paylaşıyoruz arkadaşım?.. Nedir bu beddua merakı?.. Herkesi aynı kefede değerlendirmenin mantığı nedir?.. Bedduanın nesini hangi bahaneyle savunuyoruz şuan?..
Hangi çocuklar bu çocuklar?.
beter olsunlar
[YOUTUBE]nqu4atA6mYE[/YOUTUBE]
Yazdığım yazı da hangi çocuklar olduğunu belirttiğimi düşünüyorum. Türkiye'de neyin ne kadar çok olduğunu içinde yaşadığımız çoğrafya olduğu için biliyoruz. Uç noktalar diye bahsettiğin kesim gereğinden fazlaysa bunu dillendirmek pekte abes kaçmıyor yalnız. Kime beddua ettiğimi de söyler misin? Veya nerede bir bedduayı savundum? Söylemediğim, dillendirmediğim şeylerle bana gelme. Veya benim bu tarz olaylar karşısında ne düşündüğüm hakkın da da çıkarım yapmaya kalkma ki bundan sonra ki seviye o gibi duruyor. Peşin uyarayım dedim.