Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sukunet degil, kaos istiyoruz.her sorun istişare ile aşilabilir
şikayetler belirtildiği zaman orta yol bulunur.Nitekim bu postu yonetım de goruyor ve posta da izin veriyor . kutuplaşma olmadan sukunetle çözülür![]()
irc adminleri her köşede bir kıza yürürken bizim adminimiz “Sığırlarda östrusu ve reprodüktif faaliyetleri neler etkiler?” diye konu açıyor. Vizyon akıyor beee <3
Kaçınılmaz banım için oranları alalım???
Sukunet degil, kaos istiyoruz.
Ocean beyefendi, hanımefendiyi yalancı çıkarmayalım.
beyefendi ben 65 yaşında emekli, yazlık, havuzlu evinin balkonunda bir elinde kitap, diğer elinde kahve, önündeki masasında laptop emekliliğin tadını çıkartmaya çalışan bir beyefendiyim. foruma koyduğum fake resimlerle hanımefendileri kandırdım. şurada 3-5 sene daha ya yaşarız, ya yaşamayız bırakın da eğlenelim.
Başak hanımefendi profil resminizin yanındaki beyefendi kardeşinizdi değil mi ? bir şey soracağım da size özelden. ahahahaha.
Muraaaaaad sana ağız yamulttuğum günler ağzım yamulaydı keşke, çok pişmanım geri dön muradddddd
Ciddimisin
Murat en fazla yeni öğrendiği bi kaç jargon kelimeyi tek cümlede kullanıyordu, bizi kaale almayan cool çocuktu.
Seviyeyi hiç bu kadar düşürmedi :teh:
Özellikle "üstteki üyeyle asansörde kalsan ne yapardın" konusu geri gelsin. Tövbe est..
Şöyle şeyleri söylerken argo kullanın demiyor muyuz..