IRC'nin Forumsal.net sitesini devraldıktan sonra kapattığı ve açmaya da niyetli olmadığı birtakım Fo

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
iban numaramı veriyorum açılmasını istediğiniz her konu 5 tl.

her sorun istişare ile aşilabilir

şikayetler belirtildiği zaman orta yol bulunur.Nitekim bu postu yonetım de goruyor ve posta da izin veriyor . kutuplaşma olmadan sukunetle çözülür :D

irc adminleri her köşede bir kıza yürürken bizim adminimiz “Sığırlarda östrusu ve reprodüktif faaliyetleri neler etkiler?” diye konu açıyor. Vizyon akıyor beee <3

Kaçınılmaz banım için oranları alalım???

Ocean beyefendi, hanımefendiyi yalancı çıkarmayalım.

Ayy duydunuz mu bana hanfendi dedi :asilkiz:
Ben yalan söylemem, en fazla asparagas haber yaparım :torpu:

Ocean beyefendi, hanımefendiyi yalancı çıkarmayalım.

beyefendi ben 65 yaşında emekli, yazlık, havuzlu evinin balkonunda bir elinde kitap, diğer elinde kahve, önündeki masasında laptop emekliliğin tadını çıkartmaya çalışan bir beyefendiyim. foruma koyduğum fake resimlerle hanımefendileri kandırdım. şurada 3-5 sene daha ya yaşarız, ya yaşamayız bırakın da eğlenelim.

Başak hanımefendi profil resminizin yanındaki beyefendi kardeşinizdi değil mi ? bir şey soracağım da size özelden. ahahahaha.

beyefendi ben 65 yaşında emekli, yazlık, havuzlu evinin balkonunda bir elinde kitap, diğer elinde kahve, önündeki masasında laptop emekliliğin tadını çıkartmaya çalışan bir beyefendiyim. foruma koyduğum fake resimlerle hanımefendileri kandırdım. şurada 3-5 sene daha ya yaşarız, ya yaşamayız bırakın da eğlenelim.

Başak hanımefendi profil resminizin yanındaki beyefendi kardeşinizdi değil mi ? bir şey soracağım da size özelden. ahahahaha.

Nihahaha! Seni sümsük! Hadi bizi mahçup etme.

Muraaaaaad sana ağız yamulttuğum günler ağzım yamulaydı keşke, çok pişmanım geri dön muradddddd

Tamam halledeceğim en kısa sürede X Bey. :Dostt:​

• Beğen
Tepkiler: X
Forumsal üyeleri istiridye kabuğu
İrc üyeleri istiridyenin kapağı
Ben de içindeki inci işte

Bu kadar basit ;)

Hangi konular onlar? Forum kuralları olan sabit konular mı? Ne istiyorsunuz? Kuralları yeniden yazmak falan mı? :D

Özellikle "üstteki üyeyle asansörde kalsan ne yapardın" konusu geri gelsin. Tövbe est..

Geri