Ircforumlarinin Erkekleri

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3309 gün önce görüldü
1 romeo daha yok ama degerim.bilisinsin ahxjahc

Aralarında pek sevdiğim,çok sevdiğim,az sevdiğim,sevmek üzere olduklarım var.
Kaliteli insanlar oldukları kadar, kalitenin 'K'sini taşımayanlarda var aralarında tabii. :)

Birkaçı hakkında olumluyum the noah ve feveran onları sevdim

en azndan espiri anlayşlrı vr ve espriyi kaldrbiliyolr

Birkaç tanesi (tanıdıklarımdan) saygılı iyi kişiler, pek bulunmaz sanalda öyleleri

bütün genellemeler yanlışları ve haksızlıkları da barındırır.
ey genelleme yapan hatunlar, unutmayın siz de bir gün bir genellemeye kurban gidersiniz :)

Misanthropic The EkSen
bunların dışında adam gibi erkek üyeye rastlamadım

bosu bosuna laf sokanlari da var
cani yandigi icin kufur edenleri de.

teşbihte hata olmaz
aep6oZp_460sa.gif

Bir konuya da normal bir şekilde yorum yapamıyorsunuz değil mi?

Buranın Bahane Sözlük olduğu koskoca yazıyor ve sizler sürekli bu forumda takılan insanlarsınız kuralları bilmemeniz mümkün değil diye düşünüyorum ve kuralları bilip de ısrarla sohbete,çevirerek alıntılı mesaj atarak neden kuralları bozma eyleminde bulunuyorsunuz?

Sonra ben veyahut diğer Editör arkadaşlar müdahale edince despot ve katı kuralcı insanlar oluyoruz kurallar yıllardır bu şekilde arkadaşlar sizler bunları bilip de uymadığınız için saygısız olmuyormusunuz?

Lütfen sizden rica ediyorum Bahane Sözlük ve Üye Sözlük 'de kurallar ne ise ona uygun davranın çok zor bir şey değil bu yok kuralları çiğnemeye meyilliyiz diyorsanız da biz müdahale edince bize laf çarpıp,şöyle böyle demeyin lütfen.

Yorumdan cok Silinen mesajlar daha dikkat çekiyor.
Yönetimin ne kadar başarılı OLDUĞUNU ve konuyu bu kadar kirletmelerini göz ardı etmemek gerekir.

Bir kacı dısında alayı tırrek ..
Susmayı bılmeyen , fıkırlere saygı duymayan , bos tartısmayı tartısma sanan sahıslar ..

Bir kaç kişi haricinde çoğu kız peşinde gibi görünüyor. Kimsenin içini bilemem tabi.

2-3 erkek haricinde çoğunun pek bi sesi soluğu çıkmıyo genelde forumun nabzı kızlarda

Geri