Ircforumlarinin Erkekleri

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3308 gün önce görüldü
hep bilmişlikler laf sokmalar falan yakışıomu beyler size.s

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok iyiden çok kötüye geniş bi spektrumları var. İyi dağılım göstermişler.

kelebek gibi uçarım arı gibi sokarım

en feyki hangisi? :d

Tüm forumlardaki kızların, forumsala akma sebebidir forumsal erkekleri .sss

Forumsal erkerkekleri için kişi başına düşen kız sayısı 7 dir.
İnanmazsanız sayın ..ss

Bu tempoyla gitmeye devam edersek iğne deliğinden bile laf sokabilcez aferim bize

Kimilerinin varligina sukrederken bazilarinin ise gereksiz oksijen tukettigini dusunuyorum.

Buradan hayatının aşkını bulmak isteyenler vardır, eminim.

Bir tanesi var adı bende saklı iyi ki var diyorum kendisi için ve buraya onun için bir kalp bırakıyorum ♡

şöyle suni bir ortamda samimiyetin olmadığı bir mekanda yazı üzrerine kurulan iletişimde ne erkekliğinden bahsediyorsunuz allesen ben üyenin cinsiyetine değil düşünceleriyle kafasından geçene bakarım.

Üyelerin donunu indirip bakacak kadar deneyimim yok forum aleminde

Bazılarının geyikle karışık muhabbetlerini okuduğumda sesli gülmekten kendimi alamıyorum. :) Ayrıca Forumsal kızlarının içinde barındırdığı gibi gruplaşma, çekememezlik, fesatlık, kıskançlık ya da 'ayyyy canım o senin düşmanınsa artık benimde düşmanımdır' durumları Forumsal erkeklerinde yok gibi gibi. :) Hoş reelde olduğu gibi sanal ortamda da olması kaçınılmaz bir ayrım. :)

Normal erkekler işte görende bokunda boncuk var sanır bizi de Allah yarattı farkımız yok.. :D

bazen öyle bir laf dalaşına giriyorlar ki
hangisi daha uzağa işiyor acaba diye düşünmüyor değilim : )

ah cancazım
erkekler olmasa çekememezliklerini türlü türlü kıskançlıklarını göremezdik kızların.
:P

Keşke bu forumda da olsaydı o, o zaman derdim tüm forumsal erkeklerini toplasak bi o yapmaz diye ama insan diyemiyor işte :honk: neyse demiş kadar oldum yine de .s.s

Bazısı dedikoducu ve yapmadiginiz seyleri yaptiginizi iddaa edenlerde var o yüzden uzak durun kızlar :p

3 4 kişi dışında gayet iyimser ve saygılı insanlar var hatta eğlenceli.

Geri