Ircforumları vs forumbahane

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
"forum kültürünü çok daha fazla benimsemiş insanlar" kısmı çok doğru enc. mesela malumatla oggy bizim mazi olarak bahsettiğimiz forumuz'un öncesinde bile forumcuydu ama hala yaşları 30 değil. bizde forumculuk alfabeyi söktükten hemen sonra başlıyor
Tabii canım diyorum ya ben 13 yaşımdaydım forumlara bulaştığımda. İnsanlara 18 diyordum 23 üne geldiğimde büyümemeye başladım sonra asdfkg

13 yaşımda nasıl mı başladım? Knight Online oynuyordum ...

İf olunca yoldan geçerken banlanmiştım

Banlanmadımmm amaaa foruma giriş yapamamıştım bir ara irc de ://// telegramdannn dolayı kim ispiyolandıysaaaa allah onu bildiği gibi yapsın ajsmzjsn

"forum kültürünü çok daha fazla benimsemiş insanlar" kısmı çok doğru enc. mesela malumatla oggy bizim mazi olarak bahsettiğimiz forumuz'un öncesinde bile forumcuydu ama hala yaşları 30 değil. bizde forumculuk alfabeyi söktükten hemen sonra başlıyor
oggy ve malumat artık forumlar konusunda tedx konuşmacısı olacak düzeye erişmişler rasko, biz de kendimize eski forumcuyuz diyelim gdfgd

Forumsal zamanlari buraya davet edilmistim w tarafindan. emre'nin site sahibi oldugunu biliyordum, restful ile sevgili olduklarini biliyordum, ama asla yorumlarini gormedim. var miydilar yok muydular belli degildi (hep online gorunurduler ama). kaos veya sevgili olup da evlenenler veya ayrilanlara sahit olmadim (o donem baya baya varmis anlatildigina gore :d).

birde forumsal'in tamamen kopyalanip baska bir linkle acilabildigi zamanlar vardi. ilk basta saldiri yapildi ve birileri butun siteyi calip, aynisini acti sanmistim. sorunca, meger site sahibi bunu yapmisti. sebebini hala bilmiyorum

sonuc: forum zamanlarinin son demlerini yasiyoruz bence :p bir burasi kaldi ayakta

Emre her seferinde özelden beni uyarırdı sakin ol diye. Ben cevap yazıp tamam deyip gönderene kadar banlardı. Madem banlayacan ne diye sakin ol diye mesaj atıyordun bro. Hey gidi günler :)

Emre her seferinde özelden beni uyarırdı sakin ol diye. Ben cevap yazıp tamam deyip gönderene kadar banlardı. Madem banlayacan ne diye sakin ol diye mesaj atıyordun bro. Hey gidi günler :)

Sırf senin için satın alacağım su forumuuu ahahhah

@Thalassa o kopyalama hikayesi dediğin gibi değil sanki. yönetimdekilerden biri yaptı, sonra uzaklaştırıldı daha sonra tekrar geldi diye hatırlıyorum. yanlış hatırlamıyorsam o kişi şu an en aktif üyelerden biri. (olayı bilen varsa anlatırsa daha iyi olur tabi, belki de benim bildiğim yanlış)

@Plesk
Hadi ya? o uye kim peki? @'layalim. ozaman olayi net olarak bilen yazabilirse buraya memnun kaliriz. kafamizda ki soru isaretleri yok edelim yillaaar sonra

Geri