Ircforumları vs forumbahane

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
Ibadeath bana demisti larien sen git alper abin gelsin diye alpercigimde gelmisti tabi :)

sana mı demişti, sanem seni seviyorum canım, ayıp etmiş ksks gerçi işin tuhafı kimseye öfke baki kalmıyor. yani oldu bitti sksk ben komik buluyorum kendi anlatışımı hep, o yüzden :*

bu kıza hep gen dediniz ama ya coolumsuysa? foruma bu kadar uzun süre girmemesi imkansız.

bence emre'nin en komik olayı feyk fotoğrafları kaldırın dediğimizde fotoğrafların sahibi gelsin demesiydi. rihanna'nın fotoları kullanılsa onu mu bulup getireceğiz dediğimde evet öyle gerekir demişti herif
Hahahahagahaghahaha olm işte seviye buydu

ulan hepiniz oradaydınız be, konuşsanıza ircciler dfgd ircforumları son zamanlarda okuması keyif vermeyen, bayağılaşan, kendini yenilemeyen ve doğal olarak insanların ziyaret sayısının her geçen gün azaldığı ortalama bir forum sitesiyidi. banttan verilen 0-0 bitmiş lecce-cagliari maçı daha heyecanlıydı, o derece dfgdf

forumsalda hiç bulunmadım, haliyle ortamını da bilmiyorum fakat burada gözlemlediğim kadarıyla üyeleri forum kültürünü çok daha fazla benimsemiş insanlar. ircciler alınmasın ama rasko'nun "semt kıraathanesi" benzetmesi cuk oturmuş, birleşme ircforumlarına bambaşka bir hava kattı.

İnşallah enc ve raskonun kıraathane yorumları arada kaynamaz ve ban yememezlik gibi bir durum olmaz xd

biz zaten mimlenmişiz aegish, sebep dahi göstermeyebilir dfgfdg

forumsal olmasının bir diğer sebebi de forumsalda herkes çeşitli baskılara uğramaksızın istediği kişi olma hakkına sahipti...... örneğin maria puder başkalarının fotolarını kullanarak forum infuluensırıydı...... adajsdjasalmur playboyuydu....... canis major potansiyel sugar daddysiydi..... la edri ise forumun şairiydi..... hepimizin niklerine akrostişler yazmış bu duygusal adama ircte ne oldu, neye dönüştürüldü dersiniz...... buna.......

IMG_9553.jpeg

t.t ve coolumsu gibi 2 eşsiz üyenin tercihi bir oluşumdan bahsediyoruz burda... tabii ki forumbahane.

Yorumla.net
Uslanmam.com
Rocturka
Webhatti
CevizForum vs.

Bunlar milyonlarca mesaji ve milyonlarca üyesi olan forumlardi, yani suan acik olanlar hala elbette var

frmtr , r10 , donanimhaber , wmaraci vs.

agaclar.net vardi mesela cok kisi bilmez, 1.5 milyondan fazla mesaji olan bir yerdi hala acik ama arsiv görevi goruyor. Tahribat.com vardi sahibi bizzat ozel kodlamisti, bu sitede ayni sekilde okeye donuyor.

Demem o ki bu devir kapandi, bizlerde son numuneleriyiz. Hala acik olanlar belirli bir amaca hizmet eden kapanmasi suan icin mumkun olmayan ticari siteler bkz ; r10.net veya pcnet yada teknolojik tanitimlar yapan shiftdelete vs.

bir kere de lanet tarafından 15 dklığına "insanlara üstten baktığım" gerekçesiyle banlanmıştım... ama o uzun sürmedi çünkü birileri foruma 1.65 olduğumu yazdı... 1.65 bir insan nasıl üstten bakabilir ki falan dendi...

HEPİNİSDEN İYRENİYORUM

ikisinin de allah belasını versin.

ulan hepiniz oradaydınız be, konuşsanıza ircciler dfgd ircforumları son zamanlarda okuması keyif vermeyen, bayağılaşan, kendini yenilemeyen ve doğal olarak insanların ziyaret sayısının her geçen gün azaldığı ortalama bir forum sitesiyidi. banttan verilen 0-0 bitmiş lecce-cagliari maçı daha heyecanlıydı, o derece dfgdf

forumsalda hiç bulunmadım, haliyle ortamını da bilmiyorum fakat burada gözlemlediğim kadarıyla üyeleri forum kültürünü çok daha fazla benimsemiş insanlar. ircciler alınmasın ama rasko'nun "semt kıraathanesi" benzetmesi cuk oturmuş, birleşme ircforumlarına bambaşka bir hava kattı.
"forum kültürünü çok daha fazla benimsemiş insanlar" kısmı çok doğru enc. mesela malumatla oggy bizim mazi olarak bahsettiğimiz forumuz'un öncesinde bile forumcuydu ama hala yaşları 30 değil. bizde forumculuk alfabeyi söktükten hemen sonra başlıyor

X bey'den şöyle başlayan bir yazı beklerdim..

"Arkadaşlar, sizleri banlamamam için bana tek bir sebep gösterir misiniz"

Geri