Ircforumları vs forumbahane

Konu sahibi son olarak 13 gün önce görüldü
Peki sizin kökeniniz hangisidir? Hangisini neden daha çok seviyorsunuz?

Bu başlık altında ayrımcılık yapıyoruz, adam seçiyoruz.
Teşekkürler

Forumbahane…
Forum tema mı yazılım mı her ne haltsa forumsal şeklini özlüyorum ama bir yandan da şimdiki mobilde çok işlevsel. Satın alındıktan sonra da yakınlaşmasak da iyi olduklarına kanaat getirdiklerim oldu, çok sevdiklerim de oldu.
FARKLILIKLAR ZENGİNLİĞİMİZDİR…

Ay ilk birleştiğinde biz hep şey diyorduk bunlar napmaya çalışıyor...Aaaa dur cekirdek alalım kavga çıkcak hep bir ifşa hep bir kaos filan biz sakin kendi halinde takılan irc'cilerdik...
Neyse şimdi gül gibi geciniyoruz gerçi benimle geçinemeyende kendini denize atsın:)

Ben if diyorum, forumbahane leşti xd sahibi arkadaş elinden geleni yapardı leş halde tutmak için. If’in fb’yi alması güzel bir hareket oldu. Tşk

hatta biraz (çok az ama) da abartayım emre x’in %10u olaydı forumbahane if’i alırdı..

35 yıllık forum kariyerimde hiç banlanmadığım kadar süresiz banlandığım forum. her seferinde de banı açıp foruma geri çağırıyordu??? bi insan kıyıp da beni nasıl banlayabilir emre bey??? ya sabır
X'ciyiz <3

35 yıllık forum kariyerimde hiç banlanmadığım kadar süresiz banlandığım forum. her seferinde de banı açıp foruma geri çağırıyordu??? bi insan kıyıp da beni nasıl banlayabilir emre bey??? ya sabır
X'ciyiz <3
Ya adam kıskançlığından banlıyordu shshdjdjdj
Ben de X’ciyim, 2 kelime sohbet etmişliğimiz yoktur bu arada.

Emre zamanında forum cok karışıktı... o yüzden pek göze batmadım ve banlanmadım.. ırc olunca ayıklandı ortam... "noldu ya" demeye kalmadan.. tam etrafa bakarken banlandım...ne güzel kamufle olmuştum.. noldu ya..

Emre zamanında forum cok karışıktı... o yüzden pek göze batmadım ve banlanmadım.. ırc olunca ayıklandı ortam... "noldu ya" demeye kalmadan.. tam etrafa bakarken banlandım...ne güzel kamufle olmuştum.. noldu ya..
Karışık falan değildi, anamıza sövenin 3 kere sövmesini bekliyorduk, ama içinizden geçenlere alkasız mesaj yazmaktan süresiz banlanmıştım ahhaha

valla bu forumdakiler emre'yi görse X'e diz çöker tövbe eder. adam şakadan anlıyor en azından. bak şimdi emre burada admin olsa bu mesajın üzerine ağırlaştırılmış müebbet verirdi bana.

forumsal ve forumuz karşılaşması gelmesin mi?
forumsalcıdan önce forumuzcuyduk.

Geri