İRCForumları.com.tr 2.Okey Turnuvası - 4.Tur Eşleşme ve Kurallar

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yarın akşam gece 11 buçuk gibi online olabilirim, uyarsa oynarız

Dünya satranç şampiyonası bu kadar sürmedi ya, süreç iyi yönetilemedi maalesef.

Çile bülbülüm çile! Her sene bu kadar uzun mu sürüyor bu oyunlar?

Kavga etmeden oynayın;d
Kaybedenlere geçmiş olsun;d
Kazanan arkadaşlari tebrik ederm şimdiden :emoji_upside_down:

Olayın aslı şöyle.
Rakip takım bayram öncesi ve sonrası 2 kez söyledi biz müsait olamadık sonra biz söyledik onlar saat geç dedi.Ama son gündü ve saat geçte olsa idare edilebilirdi.
Son günün son saatlerinde rakip takım çekildiğini söyledi.
Yönetimde nedense bunu kabul etmedi sanırım ek 1 gün süre verdi oda olmadı.
Ama süreç içerisinde çirkeflik yapan her zaman Kurt denilen isim, bizzat böyle bir durumu geçen turnuvada gündüz oynayamam demişti,şimdi saat geç dedi.
Sonra mevzuyu paraya getirdi çekiliyorum elenirseniz iban atın, para atacağım deyip bizi para için oynadığımızı sanıp rencide etmeye çalıştı.
Bende şöyle bir öneride bulunacağım..
Ben kazansaydımda kazandığımı depremzedelere göndereceğimi açıklayacaktım.
Bunun yerine her iki takımı eleyelim, bende erkek sözü veren, atıp tutan kurt a , ahbab ın ibanını verip dekontunu isteyeceğim.
Bakalım konuştuğu kadar sözünün eri miymiş.

benim gönlümden geçen güzel bir turnuva olmasıydı lakin, maalesef olmadı. Bunun üzerine ek süre verdim yine de orta yolu bulmak için buna da iki taraf değil yanaşmak bu konu hakkında konuşmadılar bile, herkes ben çekiliyorum kafasın da bu eşleşme de tek mağdur olan Döngüsel arkadaşımız oldu buna baya üzüldüm ve içerlerdim. tekrar söylüyorum aranız da ki kırgınlıkları bir tarafa bırakmanızı isterim ama görüyorum ki yine aynı kafa da devam ediliyor. Buna istinaden hiç bir haksızlık olmaması adına ki 2 gündür düşünüyorum bu durumu ne yapabilirim diye, en mantıklı olan bu turdaki kişileri elemek (ne kadar kendileri biz çekildik deseler de bu tabiri özellikle belirtmek istedim) ayrıca önümüz de yapılacak olan 1 turnuvadan da men ediyorum. (Döngüsel Hariç) Şampiyon olan takım @Chelt ve @Fernando dur tebrik ederim kendilerini ödül için ister hediye çeki isterseler direkt para olarak talep etmeleri dahilin de pm den iban atabilirler hemen hediyelerini takdim edeyim.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri