Pazartesi ve sonrası müsaitiz. Pazar uymuyor..: ))Pazar gününe olabilir, birazdan yola çıkacağım..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Pazartesi ve sonrası müsaitiz. Pazar uymuyor..: ))Pazar gününe olabilir, birazdan yola çıkacağım..
başarı tesadüf değildir.....Fernandolar hala tur peşinde @Sirius bunlar niye elenmiyor.... gel döngüsel hnmın takımını tutalım.....
çünkü henüz bizimle oynamadılarFernandolar hala tur peşinde @Sirius bunlar niye elenmiyor.... gel döngüsel hnmın takımını tutalım.....
Ferrr dur sakin ol :=)şampiyon belli ikinci kim olacak bakalım..
Ben maça gideceğim kadıköye gidip gelmem gece 12 yi bulur, o saatte müsaitseniz oynayabiliriz.@crimethink, @ZaLim bu akşam oynar mıyız?
Chelt en son senin ortindi el alamadan elenmiştiniz bize, fernandoyuda elemiştik..@crimethink napıyoruz dağıtıyor musun bu havalıları :p
Chelt bütün şanslarımı çaldı yalnız benden tehlikeli oldu artık:=)Chelt en son senin ortindi el alamadan elenmiştiniz bize, fernandoyuda elemiştik..
Herkes konuşabilir, herkes şampiyonluk hayali yapabilir..
Yenilen güreşçi misali)
Adam hırs yapmış demekki senden sonra ;dChelt bütün şanslarımı çaldı yalnız benden tehlikeli oldu artık:=)
Fer ile özel bir müsabakamız olacak ama yeneceğim onu :p
:=)))) ben ilk defa çok çokkkkkkk kötüydüm yaaa hahaha her açtığım el berbattı ldsfkldkflkd @Raskolnikov kafa attı ama kurtaramadım ona üzüldümAdam hırs yapmış demekki senden sonra ;d
Fernandinho iyi oyuncu oynadığımızda ortisi kötüydü.
diğer rakipleri hiç görmedim, kurt benimle bir kez orti olmuştu ondanda oto pilota almıştı sanırım, tek başıma oynamıştım..
Umarım yine otoya alır ;d
Sen bu aralar iyi bir beddua almışsın sanki, hep kötü oynuyorsun turnuvalar.:=)))) ben ilk defa çok çokkkkkkk kötüydüm yaaa hahaha her açtığım el berbattı ldsfkldkflkd @Raskolnikov kafa attı ama kurtaramadım ona üzüldüm![]()
hehehe her şey olabilir:pSen bu aralar iyi bir beddua almışsın sanki, hep kötü oynuyorsun turnuvalar.
Yada şike sayılmasın diye bilerek yeniliyorsun ))
acemi şansı ile başarılar o zaman:pTurnuvaya katıldığımda bu okeyi öğrendim, sonucu yarın akşam göreceğiz inşallah.: )))