Akşam halledelim 19-22 arası uygunsanızolur @Plesk ler de uygunsa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Akşam halledelim 19-22 arası uygunsanızolur @Plesk ler de uygunsa
9-9.30 uygundur.Akşam halledelim 19-22 arası uygunsanız
La gardaş sizle oynamıyoz biz9-9.30 uygundur.
OYNANIYORbu site de telden oynanmıyor…..dün gece oynadık kastı durdu hiçbir şey anlamadım
bağlanıyor oynanıyor ama kasıyor ne muhabbete dahil olabiliyorsun ne oyundan bişey anlıyorsun yosuncuum. yani benim telden öyle olduOYNANIYOR
Hatta ben indirdim direk bağlanıyor:=)
apk indir tatlım telde girince çıkıyor.bağlanıyor oynanıyor ama kasıyor ne muhabbete dahil olabiliyorsun ne oyundan bişey anlıyorsun yosuncuum. yani benim telden öyle oldu
PM atsana . İşi olmoyon golson havalara bak . Gelmicem ! Gidip pide kuyruğunda beklicemHadi işi olmayan gelsin oynayalım
Senin işin varmış zaten gelmePM atsana . İşi olmoyon golson havalara bak . Gelmicem ! Gidip pide kuyruğunda beklicem((
Oynamayan kaldımı ya... bitsede ikinci tura gecsek seninle..........Senin işin varmış zaten gelme
Değil mi çok yavaş çıktı bunlar biz yeni rakiplerimizi elemek istiyoruz….Oynamayan kaldımı ya... bitsede ikinci tura gecsek seninle..........
ben seni tutuyorum Anna hariç….Değil mi çok yavaş çıktı bunlar biz yeni rakiplerimizi elemek istiyoruz….
O zaman beni de bırak….ben seni tutuyorum Anna hariç….
nayır nolamaz… katien ve asla… mümkün olmamakla beraber hiç mümkün değil.O zaman beni de bırak….
O zaman Anna yı da tut bakalım çabuk yoksa hakkımı makkımı vermem fkfknayır nolamaz… katien ve asla… mümkün olmamakla beraber hiç mümkün değil.
Evet...Değil mi çok yavaş çıktı bunlar biz yeni rakiplerimizi elemek istiyoruz….