Blackheart
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
seni rakibi olan gören yokken beni rakibin olarak görmezsen sevinirim… korkak.@Melis mi ? zayıf bir rakip.
Sevineceksen görmeyeyim tabii. Korkak?seni rakibi olan gören yokken beni rakibin olarak görmezsen sevinirim… korkak.
gel haydiseni rakibi olan gören yokken beni rakibin olarak görmezsen sevinirim… korkak.
sevinip sevinmemekle bir alakası yok bu durumun. korkaklığından turnuvaya bile katılamadın, ona dedim. heheeh.Sevineceksen görmeyeyim tabii. Korkak?
yok şimdi gelemem işim var…gel haydi
Katılıp seni turnuvanın dışına itmek vardı oysa.sevinip sevinmemekle bir alakası yok bu durumun. korkaklığından turnuvaya bile katılamadın, ona dedim. heheeh.
ya biliyo musun, yapsaydım etseydimle olmuyo bu işler….Katılıp seni turnuvanın dışına itmek vardı oysa.
Abi biz neden denk gelemiyoruzOlur @bLaCk`SouL da okey derse yapariz
olur @Plesk ler de uygunsaAbi biz neden denk gelemiyoruzbu akşam 22 uygunsa hep beraber oynayalım
O saatlerde benim uykum geliyor genelde..@Sade 'cim yoğunum bu günlerde evde olamıyorum davetlerim çok
22.30 - 23:00 evde olurum muhtemelen
Hepiniz için uygunsa oynayalım.
ramazan ayında mecburen o saatlere kalıyoruz erken gelmeye çalışırım ama en erkeni 22.30 olur galiba yine.O saatlerde benim uykum geliyor genelde..
İçimi okudun bunu açıklamayacaktım şimdiden o anda yazacaktım. Bay geçme bir önceki şampiyon turnuvaya katılmış ise o olacak.@yoSun biraz ahmet nur cebi gibi olacak ama bir önerim var..
Şimdi bu turdan sonra biri bay geçecek, bence her turnuvadan bay geçecek takım bir önceki turnuvanın şampiyonu olması gerekiyor.
Uefa ve Şampiyonlar liginde bile böyle…
Ben ve @ZaLim i bay geçmeniz gerekir diye düşünüyorum..
Ama yok derseniz karşımıza çıkarsanız affetmeyiz..