Stockholm Sendromu
Elmas Üye
kim, kimle oynuyor şu an… ayy ben kimi tutacağım….
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaş gelince bana haber verinBen de bekliyorum.
Arkadaş gelince bana haber ver lütfen. Gelmezse nolacak?Majesteleri yok piyasada
Geldim@ZaLim dönüş yaparsa tabi,
biz müsaitiz.
Tabii efendim, başımla beraber.Arkadaş gelince bana haber verin
Yasak elma ya bakıyorum mağlup olucakArkadaş gelince bana haber ver lütfen. Gelmezse nolacak?
Eyvallah, hoş geldin.Geldim
tamamdır.Eyvallah, hoş geldin.
23.15 gibi başlayalım o halde @crimethink o saatte müsait olabilirmiş.
@ArifÇ. ye yazarım şimdi gireriz oyuna.
Beni açmaz bu tür diziler, ilk defa duydum ve google amcaya sordum. Zengin, fakir, ağlama,..... bana göre değilYasak elma ya bakıyorum mağlup olucak
Teşekkürler canım.. adama ne okey geldi ne taş, güzelce sohbet edip gittiCaniscim dekorasyon olarak katilmis zahar.
Aze Run tebrik askoslar.
Aze ve beni.. şampiyon olacak kişileri tabii ki..kim, kimle oynuyor şu an… ayy ben kimi tutacağım….
Ben bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum sirim.. maşallah şu skor senin sayende oldu.. Duhan yüzünden oyuna dikkat veremiyorum.. sürekli bağırıyor.. bi dahakine benim sağımda duhan olmasın.. neymiş efendim taşı cok geç atıyormuşum da, bu yüzden kalp krizi gecirecekmiş... zaten elendin duhan.. artık ne sağıma oturabilirsin, ne de nys....
Aynen normalde foruma gelmez majeste nerden buldu bizi rakip oldu@ibadeath bizim rakipker @Mr. Crowley ve @Majestic gelmeyecek galiba bugün. Perşembeye kadar vaktim yok.
Tanımıyoz sen gelmeyince birini aldık yerine bottan farkı yoktu? Kim serçe mi
Ben de bilmiyordum muhtemelen acemi şansı fjfj daha çifte gitmeyi bilmiyorum ay onu inceleyecektim….Ben bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum sirim.. maşallah şu skor senin sayende oldu.. Duhan yüzünden oyuna dikkat veremiyorum.. sürekli bağırıyor.. bi dahakine benim sağımda duhan olmasın.. neymiş efendim taşı cok geç atıyormuşum da, bu yüzden kalp krizi gecirecekmiş... zaten elendin duhan.. artık ne sağıma oturabilirsin, ne de nys....
Şiştim ya........