- Web sitesi
- www.instagram.com
işte bu bee:=)istemez demeyelim de annacım sen biraz daha antrenman yap gel derim :dddd
adam gibi adam :=)
ne olursa olsun ortisini bırakmıyor:=)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
işte bu bee:=)istemez demeyelim de annacım sen biraz daha antrenman yap gel derim :dddd
Adam oyuna kızarak başladı oturun artık oturduğunuz yere diyip kızarak çıktı anna anna ah anna (öyle demesede ben içindeki o sesi duydum) . Arada bi gülümsemeye çalıştı kızdığı anlaşılmasın diye. Bu muameleye dayanabilirmiyim bilmiyorumAnna'lık yaparsan murat gibi gelir gider kızarım... belli ki bu eşleşmede karamurat ben olucam...
Onu da yapıcam göreceksiniz.. sonra gelip sana ne diyeceğim biliyor musun... "Ne kaybettiğine dön bir bak istedim"istemez demeyelim de annacım sen biraz daha antrenman yap gel derim :dddd
Taktik yaptı ama yemedi.. Tüm tuzakları bozduk. Göklerden gelen bir karar var.Adam oyuna kızarak başladı oturun artık oturduğunuz yere diyip kızarak çıktı anna anna ah anna (öyle demesede ben içindeki o sesi duydum) . Arada bi gülümsemeye çalıştı kızdığı anlaşılmasın diye. Bu muameleye dayanabilirmiyim bilmiyorum
aranan ruh oyunlarda :=)arkadaşlar oyun moyun söz konusu olunca ben biraz çığrından çıkabiliyorum. hırs biraz gözümü bürüyebiliyor
bi kusurum olduysa affola.
Ben artık Plesk in taktiğini uygulayacağım. Kazanandan yana olacağım çok mantıklı geldi fkfkTaktik yaptı ama yemedi.. Tüm tuzakları bozduk. Göklerden gelen bir karar var.
Nereye oturacağımı şaşırdım....Adam oyuna kızarak başladı oturun artık oturduğunuz yere diyip kızarak çıktı anna anna ah anna (öyle demesede ben içindeki o sesi duydum) . Arada bi gülümsemeye çalıştı kızdığı anlaşılmasın diye. Bu muameleye dayanabilirmiyim bilmiyorum
Karşıya kızıyordu ama sen korktun ürkek ceylan djjfNereye oturacağımı şaşırdım....
slkj yalnız sanat eseri gibi dizmiştim taşları.. tam oyunu bitiricem taş rakibe gitti skjj bana gelene kadar sen actın.. o an dedim ki "küfürrr küfürrr"Anna, tüm oyun boyunca attığım her taşı aldın yalnız. Hatıra falan mı yapıyorsun anlamadım.
yapamazsak hepimiz mi eleniyoruzBugün son gün maalesef arkadaşlar 00:00 kadar oynamanız gerekmekte @DUHAN @Majestic @bLaCk`SouL @Swat
![]()
İkizler erkeğine bu kadar hayran olduklarını bilmiyordum.Sohbeti nickimle aşındırdılar.Cevizi önüne koyarsa aynı benim gibi olur tabi.p ben de hazırladığım meyve tabağına odaklandım.. Bir de sohbet kısmında siri ile melonun birbirine kalpli öpücüklü emojiler göndermesini takıldım.......... Sağ üst köşede belirip durdu ya...