İRCForumları.com.tr 1.Okey Turnuvası -2.Tur Eşleşme ve Kurallar;

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anna'lık yaparsan murat gibi gelir gider kızarım... belli ki bu eşleşmede karamurat ben olucam...
Adam oyuna kızarak başladı oturun artık oturduğunuz yere diyip kızarak çıktı anna anna ah anna (öyle demesede ben içindeki o sesi duydum) . Arada bi gülümsemeye çalıştı kızdığı anlaşılmasın diye. Bu muameleye dayanabilirmiyim bilmiyorum

Adam oyuna kızarak başladı oturun artık oturduğunuz yere diyip kızarak çıktı anna anna ah anna (öyle demesede ben içindeki o sesi duydum) . Arada bi gülümsemeye çalıştı kızdığı anlaşılmasın diye. Bu muameleye dayanabilirmiyim bilmiyorum
Taktik yaptı ama yemedi.. Tüm tuzakları bozduk. Göklerden gelen bir karar var.

Nereye oturacağımı şaşırdım....

Anna, tüm oyun boyunca attığım her taşı aldın yalnız. Hatıra falan mı yapıyorsun anlamadım.

Dün ki oyundamıydı ya sizin oyununuzdamıydı kim dediydi hatırlamıyorum biri, ortadan da taş alınıyor biliyor musun demişti çok gülmüştüm

Anna, tüm oyun boyunca attığım her taşı aldın yalnız. Hatıra falan mı yapıyorsun anlamadım.
slkj yalnız sanat eseri gibi dizmiştim taşları.. tam oyunu bitiricem taş rakibe gitti skjj bana gelene kadar sen actın.. o an dedim ki "küfürrr küfürrr"

karamurat ve anna'nın maçındaki en güzel an anna oyundan düşüp geri gelince, karamurat'ın ''düşmeseydin bitiyordum tek taşaydım'' diyerek anna'ya isyan etmesiydi... meğer karamurat düşüp gelince elimiz sıfırlanıyor, baştan başlıyoruz sanıyormuş... o anı kaçıranlar için tekrar hatırlatmak istedim çünkü çok komikti sjhshs. bu turnuva çok şey yaşattı...

Etkileşimin ve iletişimin nirvanaya ulaştığı çağımızda bu 4 arkadaşın bir türlü anlaşamaması insanlık ayıbı.

Cevizi önüne koyarsa aynı benim gibi olur tabi.p ben de hazırladığım meyve tabağına odaklandım.. Bir de sohbet kısmında siri ile melonun birbirine kalpli öpücüklü emojiler göndermesini takıldım.......... Sağ üst köşede belirip durdu ya...
İkizler erkeğine bu kadar hayran olduklarını bilmiyordum.Sohbeti nickimle aşındırdılar.

@Swat @bLaCk`SouL @DUHAN

Ben öğleden sonra iş gereği çok yoğun oluyorum. Öğleye kadar dediniz diye ara ara takip ediyorum forumu ama az zaman kaldı.

@DUHAN ında öğleden sonra işi var.

Akşam 22:00 gibi ancak müsait oluyoruz.

@Swat ne yapalım usta?

tamam akşam 22 gibi ben gelirim mobilden ayak uydururum yapacak bir şey kalmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri