İRCForumları.com.tr 1.Okey Turnuvası -2.Tur Eşleşme ve Kurallar;

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar sizin yerinize oynayabilirim.
Yeteneklerim : Maksimum 3 el açarım.Rakibe okey atmıyorum.Sohbet etmeyi bıraktığım için oyuna odaklanıp rakibi taşlıyorum.Açarken rakibi yıldıracak şeyler yazıyorum.

arkadaşlar bu gün öğlene kadar yapalım lütfen

@DUHAN @Majestic @bLaCk`SouL @Swat

Saatleri bir türlü ayarlayamadık. Ben gün içinde yoğunum akşam 8 den sonra daha müsaitim.
Erken uyuyanı var, akşam işi olanı var. Herkesin planı, düzeni farklı. Herkes öğleye kadar müsait olabilecekse bende müsaitlik bulmaya çalışırım.

Bi sonraki turnuvayı ben düzenleyeceğim.. şampiyon melo ve Plesk turnuvası ismiyle….
çok teşekkürler. kimsenin hikayesi bizimki gibi olamaz gerçekten… bir yıl içindeki tüm turnuvalara melo-plesk turnuvaları diyebilirdik, nerde böyle incelikler… günaydın, bugün forumu bırakmak için harika bi gün. öyle içimden geldi sjsjs.

çok teşekkürler. kimsenin hikayesi bizimki gibi olamaz gerçekten… bir yıl içindeki tüm turnuvalara melo-plesk turnuvaları diyebilirdik, nerde böyle incelikler… günaydın, bugün forumu bırakmak için harika bi gün. öyle içimden geldi sjsjs.
Gidiyor musun :( çok uzaklaşma….

Gidiyor musun :( çok uzaklaşma….
senin için demiştim ama sen şampiyon olursanız gidecektin galiba… ben bırakırken haber vermiyorum, senden de aynı performansı beklerim. öyle aniden, habersiz, usul usul, ardında meraklı birkaç insanı bırakarak… (bu konuyu çok meşgul ettik, konudan gidelim en azından, hoşça kal…)

Geceden beri @Favela 'nın masaya vurduğu yumruğu düşünüyorum. Messi'nin dahi başını eğip mağlubiyeti kabullendiği anlar varken Fave, "hayır" dedi ve alfa ruhunun da yardımıyla Tanrı modunu açıp ircforumlari okey turnuvalarının tarihine geçecek bir performans gösterdi. Chapeau Azizim..

@Stockholm Sendromu & @Raskolnikov oyun için teşekkürler. Yalnız Rasko'nun oyun sırasında sessizliği ve o sessizliğin ardından gelen bitişten sonra "Evet, buraya kadar" demedim değil.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri