Raskolnikov
Gümüş Üye
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yarın 18 ile 24 arası bir saat belirleyelim gelmeyen olursa diğerleri botla oynasın son gün olduğu için sorun çıkmasın
Arkadaşlar son saat benim için 22:00’dan sonrası uygundur, ondan öncesi yolculukta olacağım.yarın 18 ile 24 arası bir saat belirleyelim gelmeyen olursa diğerleri botla oynasın son gün olduğu için sorun çıkmasın
ya sen şampiyonların hikayesini okuyup bi de millete mi anlatıyorsun? cansın… sen çok erken oynadın maalesef, bi dahaki turnuvaya biraz taktik öğren.Plesk ile melo da böyle şampiyon olmuştu…. Doğru yoldasınız…
Bi sonraki turnuvayı ben düzenleyeceğim.. şampiyon melo ve Plesk turnuvası ismiyle….ya sen şampiyonların hikayesini okuyup bi de millete mi anlatıyorsun? cansın… sen çok erken oynadın maalesef, bi dahaki turnuvaya biraz taktik öğren.
çok teşekkürler. kimsenin hikayesi bizimki gibi olamaz gerçekten… bir yıl içindeki tüm turnuvalara melo-plesk turnuvaları diyebilirdik, nerde böyle incelikler… günaydın, bugün forumu bırakmak için harika bi gün. öyle içimden geldi sjsjs.Bi sonraki turnuvayı ben düzenleyeceğim.. şampiyon melo ve Plesk turnuvası ismiyle….
Gidiyor musunçok teşekkürler. kimsenin hikayesi bizimki gibi olamaz gerçekten… bir yıl içindeki tüm turnuvalara melo-plesk turnuvaları diyebilirdik, nerde böyle incelikler… günaydın, bugün forumu bırakmak için harika bi gün. öyle içimden geldi sjsjs.
senin için demiştim ama sen şampiyon olursanız gidecektin galiba… ben bırakırken haber vermiyorum, senden de aynı performansı beklerim. öyle aniden, habersiz, usul usul, ardında meraklı birkaç insanı bırakarak… (bu konuyu çok meşgul ettik, konudan gidelim en azından, hoşça kal…)Gidiyor musunçok uzaklaşma….
glu bey dün akşam senden farksızdı@glu bey bir ara benimlede okey oynayın....
Anna Hnm, dün öyle bir olay yaşandı ki ben bundan sonra okey oynayabilir miyim bilemiyorum..... ama jübile maçımı sizinle yapabilirim.@glu bey bir ara benimlede okey oynayın....