Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
En minnoş grup sizin beklemedeyiz..boğazım düğüm düğüm.
yosunların oyunu sırasında Raskoboğazım düğüm düğüm.
orijinal nickimi de geri aldım gözde, şovu seyret çarşambaEn minnoş grup sizin beklemedeyiz..
İşim gereği biraz offline konumdaydim. Okeyi kafanıza vurmak için sabırsızlanıyorum .@bLaCk`SouL müsaitse olur.
Black gelmezse de artik biz dogrudan ust tura cikariz+ ben admin olurum. Okey kurallari geregi boyle olmasi lazim…
Bugün yarın hangi zaman müsait olursanız oynabiliriz. İşlerim gereği biraz yoktum.@Swat @bLaCk`SouL hadi oynayalım
Teşekkür ederim…….@Sade tebrik <3
Tsk ederim..@Sade tebrik <3
hee tabi acaba bil bakalım eşin nerelerde?Eşim ortalıktan kayboldu...
her şeyi anlatmasak mı böyle sevgili rakibim… 90’lar popçuları gibi röportaj veriyorsunuz sanki. biz rakibin olarak saatlerce yanındaydık, sor eşin nerdeymiş…hee tabi acaba bil bakalım eşin nerelerde?
radyo yayınlarında rakipleri darlıyor olabilir mi,
mesajlarda rakiplere korku salıyor olabilir mi,
psikolojik üstünlüğü ele geçirmeye çalışıyor olabilir mi?
hey gidi... bu soruyu benim sormam lazım sanki :/
rakip şu anda tir tir titriyor artık. öyle bi kıvama geldiler.
yarın saat 21.30'da hazır ol.
bak mesela 22.30 dediler, güya beni mayıştırıp maç kazanacaklardı. kabul etmedim, geri çektirdim.
nasıl? bu bile üstünlüğün bize geçtiğinin kanıtıdır.
sordum, sordum. dün kulağını çektim hafiften. neymiş haber vermemişmişim. ya ben lep demeden senin radyonun başında soluğu alman lazımdı kadın :/her şeyi anlatmasak mı böyle sevgili rakibim… 90’lar popçuları gibi röportaj veriyorsunuz sanki. biz rakibin olarak saatlerce yanındaydık, sor eşin nerdeymiş…