İRCForumları.com.tr 1.Okey Turnuvası -1.Tur Eşleşme ve Kurallar

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bize bir şey olmaz sade. yosun'un öğretileri üzerine koyarak bugünlere geldik. bu amatörleri yeriz.

dün gece rüya mıydı diye kontrol etmeye geldim, değilmiş… evet, yosun’um türlü ajanlar tarafından kardeşlik adı altında kandırılarak turnuvadan koparılmış… acımasızca… gaddarca… güle oynaya… chelt istifanın bir hizmet olduğunu hatırlarsa buralardayım. iyi forumlar, +rep. (sana eksi chelt bey)

Eşim ortalıktan kayboldu...
hee tabi acaba bil bakalım eşin nerelerde?
radyo yayınlarında rakipleri darlıyor olabilir mi,
mesajlarda rakiplere korku salıyor olabilir mi,
psikolojik üstünlüğü ele geçirmeye çalışıyor olabilir mi?
hey gidi... bu soruyu benim sormam lazım sanki :/
rakip şu anda tir tir titriyor artık. öyle bi kıvama geldiler.
yarın saat 21.30'da hazır ol.
bak mesela 22.30 dediler, güya beni mayıştırıp maç kazanacaklardı. kabul etmedim, geri çektirdim.
nasıl? bu bile üstünlüğün bize geçtiğinin kanıtıdır.

hee tabi acaba bil bakalım eşin nerelerde?
radyo yayınlarında rakipleri darlıyor olabilir mi,
mesajlarda rakiplere korku salıyor olabilir mi,
psikolojik üstünlüğü ele geçirmeye çalışıyor olabilir mi?
hey gidi... bu soruyu benim sormam lazım sanki :/
rakip şu anda tir tir titriyor artık. öyle bi kıvama geldiler.
yarın saat 21.30'da hazır ol.
bak mesela 22.30 dediler, güya beni mayıştırıp maç kazanacaklardı. kabul etmedim, geri çektirdim.
nasıl? bu bile üstünlüğün bize geçtiğinin kanıtıdır.
her şeyi anlatmasak mı böyle sevgili rakibim… 90’lar popçuları gibi röportaj veriyorsunuz sanki. biz rakibin olarak saatlerce yanındaydık, sor eşin nerdeymiş…

her şeyi anlatmasak mı böyle sevgili rakibim… 90’lar popçuları gibi röportaj veriyorsunuz sanki. biz rakibin olarak saatlerce yanındaydık, sor eşin nerdeymiş…
sordum, sordum. dün kulağını çektim hafiften. neymiş haber vermemişmişim. ya ben lep demeden senin radyonun başında soluğu alman lazımdı kadın :/
böyle rakibe can kurban bee... yenilsek mi...

slkj Sen böyle yükselince benim gülmem geliyor karamurat..... Dünde soruyor nerdesin.. vay efendim neredeydin vs. hesap sormaya gelmiş ama sorarken sinire kesmiş belli....

Aramızdaki durum tam olarak böyle... o hep hesap soran taraf... ben hep rahat...

images (22) (263).jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri