IRCForumlari.Com.TR 1. Münazara Katılım Konusu

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Münazara edilecek konu, konudaki iki farklı görüşü savunacak taraflar sonradan belirlenecek yine anladığım kadarıyla bir bakıma da şansa bırakılarak, bu son derece yanlış, anlamsız.

Bunu Forumsal'da da birkaç kez dile getirdiğim takdirde dikkate alınmamıştı, bunu bir geçelim katılmayacağım için sorun değil fakat kazananlar kitap sahibi olmasınlar mesela.

Belirlenen kitaplar ihtiyacı olan okul vs. gibi yerlere bağışlasın, kaybedenler bir bakıma bu ceza içinde ödülü çeksinler. Mesela 3 adet belirnenen kitap, kaybedenler tarafından bedeli ödenerek, bir yetkili bilgisi dahilinde bir okul kütüphanesine vs. bağışlansın. Çok hoş bir durum olur böylesi...

En azından bu doğru ve yaraşır olsun.

Kolay gelsin.

Öyle şeyler de yapıyoruz canım. (bkz: https://www.ircforumlari.com.tr/bil...klar-sosyal-sorumluluk-projesi-ve-sinavi.html)
Böyle istekleriniz varsa söyleyiniz, mesela senin çevren benden daha geniş burda. Aç bi konu insanlar göndersin kullanmadığı kitapları?

Böyle şeyler istediniz de banladık mı? :1756606d2k77puqlb:

Bol bol yapın. Katılalım. Ben kendi adıma bir şeyler yapıyorum. Mesela "Leyla'dan sonra" diye bir konumda mevcuttur. Geliştirin. Tüm forum bir çocuğun hayaline kavuşmasını sağlayalım. Herkesin katkısı olsun. Benim dediğim şey bu konu ile alakalı. Buradaki herkes kitap alabilecek seviyede, gerek yok bence kazanana kitap yollamaya. Rank filan verelim.

Bol bol yapın. Katılalım. Ben kendi adıma bir şeyler yapıyorum. Mesela "Leyla'dan sonra" diye bir konumda mevcuttur. Geliştirin. Tüm forum bir çocuğun hayaline kavuşmasını sağlayalım. Herkesin katkısı olsun. Benim dediğim şey bu konu ile alakalı. Buradaki herkes kitap alabilecek seviyede, gerek yok bence kazanana kitap yollamaya. Rank filan verelim.

En yakın zamanda sosyal çorumluluk projeleri yapabiliriz.

En yakın zamanda sosyal çorumluluk projeleri yapabiliriz.
Kurban ile alakalıydı sanırım. Bir projeniz varmış. Yapmışsınız. Başka bir şey de olabilir tam hatırlamıyorum. Devrolduğumuz ilk günlerde yazdım oraya ben. Çok hoşuma gitmişti. Yapalım. Anlaştık.

Fernando

Mavi Grup

• Ocean
• Arpes
• Run
• Morteflore

Kırmızı Grup

• siLex
• Lefty
• esekherif

Münazara etkinliğimizin birincisiyle karşınızdayız değerli IRCForumlari.Com.TR üyeleri!

Öncelikle bu etkinliğin amacını ve kısacık kurallarını hatırlatmak isteriz.

Münazara Nedir? Münazara Bölümünün Amacı Nedir?

Münazara Bölümü Kuralları

• Münazaraya tüm forum üyeleri ve yöneticiler katılabilir.

• Grup katılımcılarının belli bir saygı çerçevesinde düşüncelerini savunması önemle rica olunur ve kişisel atışmalara asla izin verilmeyecektir.

• Münazara konularına sadece münazara grubuna dahil olan kişiler görüş bildirebilirler.

• Kazanan grup üyelerine ödül olarak "Uluslararası Bestseller" kitap gönderimi yapılacak olup istedikleri kitabı seçme hakları vardır.

Peki ya işleyiş nasıl olacak?

• İlk haftada münazara katılımcılarını seçeceğiz. Bu 3 gün sürecek ve talebe göre 3 veya 4 kişilik iki grup halinde tez ve antitez savunucularını seçeceğiz. Grup üyelerini oluştururken online olma sürelerini göz önünde bulunduracağız.

• Katılımcılar seçilip, gruplar oluştuktan sonra kalan 4 gün süresince açacağımız ankette münazara edilecek konuyu seçeceğiz. 3 adet konuyu ankete ekleyeceğiz ve en fazla oyu alan konu 1. Münazara etkinliğimizin münazara konusu olacak.

• Gruplar oluşup konumuz seçildikten sonra 2 hafta boyunca taraflar tez ve antitezlerini sunacak. Burada altını çizerek belirtmem gereken husus ise; gruplar hangi tezi savunacaklarını münazara konumuz açıldıktan sonra öğrenecekler.

• Münazaramız bittikten sonra 1 hafta süresince kazanan grubu belirlemek için siz değerli üyelerin oylamasına sunulan bir anket açacağız.

Münazara Takvimimiz

Münazara Başvuru Tarihi: 01 Ekim 2019 – 03 Ekim 2019
Münazara Konusu Anket Tarihi: 04 Ekim 2019 – 06 Ekim 2019
Münazara Başlangıç ve Bitiş Tarihi: 07 Ekim 2019 - 20 Ekim 2019
Kazanan Grup Oylaması: 21 Ekim 2019 – 27 Ekim 2019

Nasıl Katılabilirim?

Grup isimlerini Kırmızı Grup ve Mavi Grup olarak belirledik. Katılım göstermek isteyen üyelerimiz bu başlık altından hangi grubu istediklerini yazabilir.

Sormak istediklerinizi bu başlık altından sorabilirsiniz. Şimdiden bol şanslar!

Başvurular

Mavi Grup

Ocean
Arpes
Run
• Morteflore

Kırmızı Grup

siLex
Lefty
esekherif

Münazara başvurusu için yarın son gün olduğunu bir kez daha hatırlatmak isterim.

Ben en çok konuyu merak ediyorum. ^^

Mavi Grup

• Ocean
• Arpes
• Run
• Morteflore

Kırmızı Grup

• siLex
• Lefty
• eşekherif
• Simeranya

Fernando Simeranya

Grup başvurularımız için yarın son gün ve cuma günü konu secimi için anket açılacak arkadaşlar.

Başvuru bugün sona erecek ve yarın konu seçim anketi açılacak, herkesin bilgisine...

Mavi Grup

• Ocean
• Arpes
• Run
• Morteflore

Kırmızı Grup

• siLex
• Lefty
• eşekherif
• Simeranya

Başvuru için son saatler arkadaşlar....

Mavi Grup

• Ocean
• Arpes
• Run
• Morteflore

Kırmızı Grup

• siLex
• Lefty
• eşekherif
• Simeranya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri