IRCForumlari.Com.TR 1. Münazara Anket Oylaması

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti

-

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IRCForumları 1. Münazara etkinliğimiz sona erdi. Sıra geldi kazanan grubu belirlemeye!

Münazarayı buradan okuyabilirsiniz; 1. Münazara

Mavi Grup, Ocean, Arpes, Run ve Psinoza'dan oluştu ve idam bazı suçlar için çözümdür görüşünü savundu.
Kırmızı Grup ise, siLex, Lefty, esekherif ve Simeranya'dan oluştu ve idamın bazı suçlar için çözüm olmadığını savundu.

• Ankete grup katılımcıları hariç herkes oy kullanabilir. Katılımcılar oy kullanmışsa da geçersiz sayılacaktır.
  • Münazarayı okuduktan sonra seçim yapmanız adilane bir anket olmasını sağlayacaktır.
  • Anket 1 hafta geçerli kalacaktır.
Tüm münazara katılımcılarına alaka gösterdikleri ve vakit ayırdıkları için teşekkür ederiz. (:

Kırmızı soL'u çağrıştırdığı için reyimi Kırmızı gruba verdim. Zira konu neydi, kim neyi savundu hiç1 fikrim yok. Zaten 4-0 olmuş, ilk 10 dakikada 3 gol bulan ev sahibi ekip gibiler, daha da dönmez. Konuyu kitleyin.​

Ben idama karşıyım
Oyum kırmızı guruba

Merhaba. Burada ki mesele konu özü itibariyla, sizin "idama karşı olup, olmadığınızdan" ziyade gruplara "rastgele" verilmiş olan tez-anti tez performanslarını inceleyerek oy vermenin daha doğru olduğunu belirtmek gerekir sanırım.

Mavi Grupta idam karşıtı olduğu halde "bazı suçlar için çözüm olduğunu" savunan arkadaşlarda vardı, bilakis Kırmızı grupta da normalde idamın çözüm oldugunu savunan fakat münazara içinde üsulen tam tersini savunan arkadaşlarda vardı.

Yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermek ve seçiminize müdahale etmek istemem.Sadece sizin yorumunuz vesilesiyle durumu izah etmiş olalim.
Konu linki yukarıda verilmiş, tekrar bir incelemekte fayda var.

Kim kazanırsa kazansın, ki bu sembolik olacaktır fakat konu bizler açısindan fazlasıyla verimli geçti. Her iki grupta bulunan arkadaşlara teşekkürler ve sevgiler.

Değerli Forum Üyeleri,

Oy kullanırken idam karşıtı olmak ya da olmamak üzerinden değil de hangi grup daha iyi bir savunma ortaya çıkarttı ise lütfen o detayı dikkate alınız.

Teşekkür ederim.

Ben adil olduğum için oy kullanmıyorum

Konuyu az once okudum.
İdamin cozum oldugunu savunan biri degilim fakat mavi grubun konuyla daha baglantili ve uygulanabilir dusunceler uzerinden savunma yaptigini dusunuyorum.
Oyum mavi gruba, Lefty'i de tebrik etmek isterim.

Merhaba. Burada ki mesele konu özü itibariyla, sizin "idama karşı olup, olmadığınızdan" ziyade gruplara "rastgele" verilmiş olan tez-anti tez performanslarını inceleyerek oy vermenin daha doğru olduğunu belirtmek gerekir sanırım.

Mavi Grupta idam karşıtı olduğu halde "bazı suçlar için çözüm olduğunu" savunan arkadaşlarda vardı, bilakis Kırmızı grupta da normalde idamın çözüm oldugunu savunan fakat münazara içinde üsulen tam tersini savunan arkadaşlarda vardı.

Yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermek ve seçiminize müdahale etmek istemem.Sadece sizin yorumunuz vesilesiyle durumu izah etmiş olalim.
Konu linki yukarıda verilmiş, tekrar bir incelemekte fayda var.

Kim kazanırsa kazansın, ki bu sembolik olacaktır fakat konu bizler açısindan fazlasıyla verimli geçti. Her iki grupta bulunan arkadaşlara teşekkürler ve sevgiler.
Öyle olduğunu biliyorum
Kimse inanmadığı bişi savunmasın, bane ne:)

Lefty’nin muthis emeklerini gozardi etmem mumkun degil. Tamamen subjektif degerlendirmelerimin sonucunda oyumu kullandim. Munazarada emegi gecen tum arkadaslarin eline saglik.

Lefty hanımı tebrik ediyorum, konuya tek değer veren kişi kendisi oldu kırmızı grupta. İlk olması vesilesiyle eksiklerimiz vardı uygulama konusunda, daha sonra telafi edilecektir diğer münazara konularında.
Diğer arkadaşları ve kendi ekibimi tebrik ediyorum.

Valla hiç objektif değilim, kankişkom için bastım oyumu kırmızıya :torpu:

@lefy hanım. Mavi grup üyeleri seçmenleri etkilemek için kestane şekeri gönderiyor. Bu haksız rekabet olduğu için hükmen kırmızı grup kazanıyor.

Mastın okumadan kullandığı oya karşın okumadan maviye kullanıyorum oyumu.
Terazi eşitlensin....

@lefy hanım. Mavi grup üyeleri seçmenleri etkilemek için kestane şekeri gönderiyor. Bu haksız rekabet olduğu için hükmen kırmızı grup kazanıyor.

Oylama öncesi giden kestane şekerlerinin sırrı bu demek, bu tespit için tebrik ederim.:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri