IRCForumlari.Com.TR 1. Münazara Anket Oylaması

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

-

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu takip ediyordum ve aklımdaki oy az çok belli olmuştu,oyum mavi grup için.

ben esekherif beyefendi sırf kendi grubu olan kırmızıya oy basmış olduğu için ben de maviye bastım, buradaki sandıkta bile hile yapıyorsunuz oy çalışıyorsunuz yakışıyor mu beyefendi size. daha önce de olduğu gibi tekrar oylama yapılsa da biz kazacağız, büyük müzarada belediyesini kaptırmayız size.

çok tatlısın.

Eğer biz kazanırsak ben Hush Hush serisini istiyorum kitap olarak :) ve 4 kitap birden gerçi 3 kitabım eksik veriyoruz geri gelmiyor! Olmadı @Oecan ve Psinoza bana devreder hakkını.

Ben grupları karıştırmışım.
Neyse sağlık olsun gönlüm Lefty den yanaydı. Olsundu.
Mavişler de güzel mücadele etti.

Anket oylamamız 28 Ekim Pazartesi günü saat 12:30'da sona erecektir.

idama karşıyım lakin 'münazara' başlığında düşündüğüm için başta Arpes in çabası ve açıklamaları olmak üzere mavi grubun savunmasını daha başarılı bulduğum için Mavi dedim.

Hayatımda ilk defa bir seçim kazandım. O da koalisyonla. Arpes Ocean Run teşekkürler arkadaşlar.

Ben ödül hakkımı eğer kabul ederse munazaraya olan ilgi ve emeÄ£ine karşılık Lefty 'e devretmek istiyorum.
Run istediğin kitap neyse söyle yollayalım ayıp ettin kardeş.

Kardeşim tuttuğumuz parti iktidara gelmez, sevgimiz kız bize yüz vermez, gönül verdiğimiz takım şampiyon olmaz, piyango oynarız çıkmaz.
- Hoş geldin kaybedenler kulübüne sevgili Psinoza bey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri