folie a deux
Bronz Üye
Konuya şöyle bir baktım da,Forumsal zümresi,İrcForum'cu arkadaşları sindirmiş,asimile etmiş gibi geldi. : )
40 yerimden..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Konuya şöyle bir baktım da,Forumsal zümresi,İrcForum'cu arkadaşları sindirmiş,asimile etmiş gibi geldi. : )
kjdfjksdjkj yo karşim olamazsınBen de dalnetciyim… acaba gizli ircci olabilir miyim…
Aboo yemledin mi beni… benim okulumun kanalı bile vardı dalnettesen benden daha irccisin, bi de neler diyorsun utanmadan.... ülkede bilgisayar yokken dal.net'e girmek zenginliktir, senin kaynak belli oldu...
Sen kırk yerinden ben her yerimden bizi sattı resmen hoş ben karmayım ama Sjsjs40 yerimden..
inanır mısın şu an öğrendim… hala tertemizim…İrc değil mi? Hfnnfnf
İrcciyiz hakımızı isteriz vermezseniz aşiretimle Söke Söke alırızZanaya bak, geyik yaptığımız konuda aşiretiyle gelip özerklik ilan edecek xd
Paradan haber ver….İrcciyiz hakımızı isteriz vermezseniz aşiretimle Söke Söke alırız
dünden sonra özgüvenim katlandı ahahsga
Sen kırk yerinden ben her yerimden bizi sattı resmen hoş ben karmayım ama Sjsjs
Ne demek tek kaldım özerklik ilan ediyorum şurda az sabır kurcaz ircistanı ahaxaxsfsdsfsfanasıl bi anda konuyu irce bağlattım.... ama maalesef ircciler ağır kanlı olduklarından tek başıma buraya kadar geldim. forumsalcı olsam 12 bin kişi gelir katılım sağlardı. allah da sizi kahretmesin ircciler, voice vermeden konuşamıyorlar sanki...
Kaç kilo külçe lazım yada milyon dolar iban atParadan haber ver….
tepedeki adam mı diyelim, yoksa forum tarihinde ilk banlanan forum sahibi mi?…….yalnız hala tepe deki adamın irc' ci olması da manidar değil mi ? hava basıyorsunuz ya![]()
Kaynağı belirliyse ikisi de olur xdKaç kilo külçe lazım yada milyon dolar iban at
Kardeşim atanmış ve seçilmiş arasındaki fark diyelim… xdyalnız hala tepe deki adamın irc' ci olması da manidar değil mi ? hava basıyorsunuz ya![]()