İrccilerin forumsalcılar hakkındaki düşünceleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
ARKADAŞLAR FAZLA GÜLÜŞMEYİN, forumumuz hala teknik olarak aksaklıklar yaşadığından etkileşimleriniz silinebilir... sonra bu konuya girip kendinizi tepkisiz görünce moraliniz bozulmasın... AMA VERİ KAYBIMIZ YOKTUR.-eski bir yöneticinin lafıdır-

@Frithjof sen bir de teolojik tartışmaların had safhada olduğu forumsal zamanlarını görecektin.

@malumatfuruş ve @climax önderliğinde insan-ı kamil olduk, eşref-i mahlukat olduk, fenafillah mertebesine eriştik.

Biz de bilirdik “Wp var mı bura kasıyor xd” demeyi. Onun yerine “Tanrı var mı?” sorusunun peşine düştük…

Adana ya gel geçityokbeyciğim, sokayım irc ve forumsal a ya, oğlum sen yöneticiydin en son,

Bana çok uzak bu şeyler.

@Frithjof sen bir de teolojik tartışmaların had safhada olduğu forumsal zamanlarını görecektin.

@malumatfuruş ve @climax önderliğinde insan-ı kamil olduk, eşref-i mahlukat olduk, fenafillah mertebesine eriştik.

Biz de bilirdik “Wp var mı bura kasıyor xd” demeyi. Onun yerine “Tanrı var mı?” sorusunun peşine düştük…

Geldim abi geldim.Umman da bir katre misali,bakir bilginizden Prometheus misali bir avuç ab-ı hayat tatmaya geldim. sjshjs

Geri