hsjdjdkd
Altın Üye
malum kişi vibe ??Biz iki espri yapinca x bey delleniyordu. Banlamakla tehdit ediyordu.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
malum kişi vibe ??Biz iki espri yapinca x bey delleniyordu. Banlamakla tehdit ediyordu.
Iste forumun eski sahibimalum kişi vibe ??
seni ve ivanı valocu yapıcam plan aşamasındayız ama şu an hala :ddYorumu tam olarak şöyle okudum....
ikisinin de ne olduğunu bilmiyorum :dd valorant iyi bi oyun. ben hangisindeyim onu da bilmiyorum. bu arada valorant oynayan var mı? sadece iyi olanlar kazansın diyorum :dd valo +1 var mı?
ikisinin de ne olduğunu bilmiyorum :dd ben hangisindeyim onu da bilmiyorum sadece iyi olanlar kazansın diyorum :dd
vay beee…anti ircciyim artık.
teşekkürler forumsal üyeleri, teşekkürler.
Şimdi azizim.... bla bla bla... ümstadım... kikikiki azizem ehehe... astsubay_46
Bu arada whatsapp var mı?Şimdi azizim.... bla bla bla... ümstadım... kikikiki azizem ehehe... astsubay_46
Tamam da niye oradasın?Layklarim niye gidiyo iki de one?
Yeni olan eski isim hayirli olsun.
Karakomik.
Bak nasil hop ordayim...saniyede
Rahmetli
Ic guveysi gibi dusuncözemedim biz ordamiyiz onlarburdami
bizmi misafir gittik onlarmi misafir geldi
gelin evindemiyiz damat evindemi
gelinin kapisinami dayandik damadin evinemi oturduk
avukatım_77'ler, astsubay41'ler efendime söyleyeyim hale_28'ler irc hakkında şöyle bir yorum yapıldığını görselerdi eminim çok sevinirlerdi......irc ortamı reina gibiydi, herkes cool hepsi entel. Baba biz bi girdik ortam Gaziosmanpaşa şanzelize. HHA’ya HHA Bey diye hitap etmişlerdi gerisini sen düşün.