Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üstad nasılda biliyor sjxnsjyönetim eliyle kaos çıkartılmalı. yönetim karışmayınca kaos çıkmıyor. acilen ''gereksiz bir konu'' mesajıyla konu kilitlenmeli. o olmazsa birkaç üye diğerlerini ötekileştirdiği için konudan uzaklaştırılmalı.
@yoSun 'cum bu konuyu aktif edelim bence.. angie merak ediyormuş.Juju elma yerken midemi kaldırdın… kim yalıyormuş koltuk altını…
Eyvah yine burçtan vurulduk, neden biz akreplere bu önyargı?Forumsalin burcu akrep.
10.11.2010 doğum-kurulus tarihi.
Entrikasız kaossuz yapamıyor.
Buraya gelen arkadaslarimizin hafif mazosist olması lazım kolay adaptasyon için.
Keyif almaya başladıkça onlar da alisila gelmis birer sadiste dönüşüyor zaten... O değil de kimsenin forumsal dediği yok niye altını çiziyorsun. No Pasaran da tam kaos öncusu.
Izdivactaki hande ataizi gibi herşeyi başlatıyor sonra arkadaşlar niye böyle yapiyosunuz moduna giriyor.
Eyvah yine burçtan vurulduk, neden biz akreplere bu önyargı?
Huzur huzur diye diretip kaostan beslenmemiz dışında bir problemimizi göremiyorum.
Aglamadigi masa yok.Ekli dosyayı görüntüle 68832
NEREDE KALMIŞTIK?
Ek olarak bir önceki yönetim hiyerarşisini benimseyip bunu normalleştirmeye çalışan her eski bilmemneciye karşı kılıcım inanılmaz keskin... öyle.. biz chenan beyden razıyız.
hayırlı forumlar.
Yanlış. Bizde durum tam olarak böyle;Ne meraklılar kavgaya;dd
Nerde…@aegishjalmur, sarki soyledim git dinle. Kalp birak para firlat fln. Ne yapacan sen kim kimi sevmis sevmemis