İrccilerin forumsalcılar hakkındaki düşünceleri

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Juju elma yerken midemi kaldırdın… kim yalıyormuş koltuk altını…

yönetim eliyle kaos çıkartılmalı. yönetim karışmayınca kaos çıkmıyor. acilen ''gereksiz bir konu'' mesajıyla konu kilitlenmeli. o olmazsa birkaç üye diğerlerini ötekileştirdiği için konudan uzaklaştırılmalı.
Üstad nasılda biliyor sjxnsj
Yönetimi çözemedik ki daha x in ruhu geziyor xd

Ne meraklılar kavgaya;dd

Ekli dosyalar

• tenor_gif7391381508238097444-1.gif
    tenor_gif7391381508238097444-1.gif
    318.1 KB · Görüntüleme: 4
Forumsalin burcu akrep.
10.11.2010 doğum-kurulus tarihi.
Entrikasız kaossuz yapamıyor.
Buraya gelen arkadaslarimizin hafif mazosist olması lazım kolay adaptasyon için.
Keyif almaya başladıkça onlar da alisila gelmis birer sadiste dönüşüyor zaten... O değil de kimsenin forumsal dediği yok niye altını çiziyorsun. No Pasaran da tam kaos öncusu.
Izdivactaki hande ataizi gibi herşeyi başlatıyor sonra arkadaşlar niye böyle yapiyosunuz moduna giriyor.
Eyvah yine burçtan vurulduk, neden biz akreplere bu önyargı?
Huzur huzur diye diretip kaostan beslenmemiz dışında bir problemimizi göremiyorum.

Eyvah yine burçtan vurulduk, neden biz akreplere bu önyargı?
Huzur huzur diye diretip kaostan beslenmemiz dışında bir problemimizi göremiyorum.

Bilmem...hangisine sorsan masum masum otururken gelip bi akrep sokmuştur.
Insanlar yaptıkları iyiliklerinin karşılığını dört gözle beklerken, kötülüklerinin karşılığını almaya pek alışkın değillerdir. Tanrıya havale ya da bi kaç küfür bekliyorlar en fazla. Her burçta olduğu gibi akrebin de kötüsü var ama kötüsü de cok kotu cidden,bi noktaya kadar anlasam da ben de ürperiyorum bazen ...neyse sabote etmeyelim konuyu çok. Burçlar sadece canlılara has değil; ülkelerin,nesnelerin,şirketlerin,sitelerin vs de bir burcu horoskobu vardır. Geyik yapmadım aslında ilk mesajda. Forumsal da bu enerjiyi iyi yansıtıyor. Şehvet, kaos,ihtiras,tutku,intikam... Akrebin her teması var neredeyse ve dahası, en sevdiğim teması ise iz bırakıyor olması. Şimdi buradan kim unutur ki forumsali...

Mevcut kadromuzla etkiliyoruz insanları sevgili gelen hemen ayrılıyor bknz : Ela Sjsjsjz

sabah sabah üzücü bir görsel olsa da sonunda tek gülen nihal oluyor, üzülmeyin <3 bihter’in grubu arada forumsalcılar yapabiliriz bu arada… neyse kaosa sürüklenmicez hayır. olan olmuş.

Geri