Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tabii ki abarttim Blekhard bey.Tepkisini biraz abartmışsın sanki Süreyya
Konu o mesaja gelene kadar neler yaşandı bilmiyorum ama bu mesajdan anladığım: "Keserim topunuzu haa" tehdidi.
Neden?
Çünkü öncesinde yapılan yaramazlıkları " Bunları silerek gözümün önünden kaldırıyorum; yok sayıyorum ama bu bir uyarıdır, bir dahaki sefere ( trollemeye devam ederseniz ) topunuzu keserim ( banlarım ) oyun vs oynayamazsınız, ağlarsınız." Tabii bu noktaya kadar herhangi bir tehlike arz eden durum yok, birkaç kelle alınarak bu sorun huzur içinde çözülür.
Lakin iş "keserim topunuzu ha" tehdidinden, "sataram bu köyü haa" tehdidine evrilirse yeni gelecek faşist ağa neler neler yapar siz düşünün. Düşünün ve akıllı olun, topu kestirmeyin.
Burada hic kimseye hakaret edemezsin ve ozelliklede benim yoneticime ne demek sanane? Kendine gel haddini asmaSen konuyu anlayabildin mi?
Hem sanane?
Ederim tamam mı?Burada hic kimseye hakaret edemezsin ve ozelliklede benim yoneticime ne demek sanane? Kendine gel haddini asma
Doktorum bu konu bizi açmaz, erotik sahneler yok. Sıkıcı bir konu yani, onun dışında bu konuyla alakalı senin meme tanrısı climax olduğun sonucu çıkar sadece.@Run olay ne bi araştır bana dön. Bizlik bir durum var mı bak bakalım. Ben hiç bişe anlamadım konudan
Hm epikürik bir yaklasim.pBir el memede, bir el felsefede olmaz mı? Olur bence.