Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sizde ise Gandamer in,insancil yasamin ana temasi,anlamak oldugunun yansimasini gördüm galiba hocam.Sevgili hocam, oldukça iddialı ama biliş evreninde de o kadar analitiğe elverişli bir konu. İş bilişsel olanla mizahi olanı harmonia ile sunmak ise Gadamer gibi köprüler kuralım metinler üzerinde.
@Süreyya hocam @Run'ın konudaki kritiğinde iki anlam yansıması buldum:
1)Tecrübeli adam her öngörünün sınırlı ve her planın belirsiz olduğunu bilir.
2)Kendisinde apaçık olan şeylerin neye yaradığını sormamak.(Gadamer)
Asrevya bu tezini cürütüyor.süreyya yurtdışında yaşıyor olmanın nimetlerini sunmuş, göstermiş bize...... felsefenin altını görmüş, üstüne çıkmış...... bizim ne olduğunu bilmediğimiz kelimeleri cümle içinde kullanmış...... onunla da kalmamış foruma yazılmış bir mesajın felsefik analizini yapmış...... türkiyede yaşasa napacaktı...... instagrama istigram diyecekti...... süreyya sen var ol......
süreyya yurtdışında yaşıyor olmanın nimetlerini sunmuş, göstermiş bize...... felsefenin altını görmüş, üstüne çıkmış...... bizim ne olduğunu bilmediğimiz kelimeleri cümle içinde kullanmış...... onunla da kalmamış foruma yazılmış bir mesajın felsefik analizini yapmış...... türkiyede yaşasa napacaktı...... instagrama istigram diyecekti...... süreyya sen var ol......

Sevgili hocam, canım hocam. Saygı duyulası biliş insanı.Asrevya bu tezini cürütüyor.
Sal su yurtdisi psikolojisini.
Bul bir sugar daddy sen de kurtul biz de.
olurdu da horneti de kapadılar....... artık olmaz...... illa çorumlu çulsuz biriyle hetero evlilik yapalım istiyolar.......
Ayrıca bu benim duvarımdı çalınmış.. :&
Duvar aynı duvar zaten xdAyrıca bu benim duvarımdı çalınmış.. :&