İrcciliği merak edip bir bakınayım dedim ve ilk irc kariyerim bundan birkaç ay önce bilindik bir arkadaşın sunucusuna terliksi_hayvan ismiyle girmekle başladım. Adımımı atar atmaz 2-3 kişiden dm aldım. DM’den bana “dürüst yalansız tanışalım mı” minvalinde mesajlar geldi. Ben de konsepti bilmediğimden “sen kimsin lan kavas” tarzında şeyler yazdım ve karşılıklı ufak bir diyaloğumuz oldu. İrc hayatına bu şekilde gerilimli bir başlangıç yaptım ancak bu beni düşündürttü. Bir insanın hiç görmediği, sadece isminden ibaret bildiği “terliksi_hayvan” isimli birine yürüme motivasyonu nereden geliyordu acaba? Nasıl bir kuraklık ki orası iş bu noktalara geldi? Biraz daha irdelemek adına başka bir sunucuya girdim, birkaç defa baktım çıktım. Diyalog kurmakta, ortak bir payda bulmakta zorlandım ve bir daha girmedim.
——————
Forum kariyerim ise 2008’de forza’dan sonraki en büyük Beşiktaş forumu olan besiktasforum’da başladı
Oradan forumunuz
Sonrasında oradan kopan ekiple bir yere gittik hatırlamıyorum adını
Eşsizplatform
Ondan sonra nyctophilia’nın da yer aldığı yine adını hatırlamadığım o forum
Ardından forumbahane-forumsal-ircforumlari.
Tşk.
——————
Forum kariyerim ise 2008’de forza’dan sonraki en büyük Beşiktaş forumu olan besiktasforum’da başladı
Oradan forumunuz
Sonrasında oradan kopan ekiple bir yere gittik hatırlamıyorum adını
Eşsizplatform
Ondan sonra nyctophilia’nın da yer aldığı yine adını hatırlamadığım o forum
Ardından forumbahane-forumsal-ircforumlari.
Tşk.