IRC & Forum CV'niz.

Konu sahibi son olarak 1012 gün önce görüldü
Dalnet Op
Zurna İslam, Edebiyat sop, felsefe founder.
Müslümanlar net, co admın,
Söyle net oyun founder radyo half op,
Kalbim net helper sop.
İrckent sunucu sahipliği
Mynet İslam sop edebiyat op,

Foumlar:

Müslümanlar teknik admın
Fantastik edebiyat com baş denetmen
Muhtelif İslam forumları mod süper mod editor, admin, yönetici
Forumbahane sup mod
Forumsal moderator
4 forum sahipliği
İkisi vbullettin kapattım
İkisi xenforo aktif, açık.
Reklama girdiğinden isim yazmıyorum.

Dahası detayı var da mobilden zahmet oluyor belki sonra revize ederim.

Son düzenleme:
Ben onu da yapamıyorum kimi zaman.
Millet vbullettin kapatıyor xenforo acıyor.. bi op oluyorlar bi sop (onlar neyse artık) ben kendimi 8 saat bunca ortalıktan kaybolan kılıçdaroğlu gibi hissediyorum.. ne yerdeyim ne gökte.. ne haldeyim hangi alemdeyim belli değil....

mal beyanı mı yapıyoruz ? nedir tam olarak ?

müslümanlar sitesinde teknik admin olmak ne güzeldir… cuma günleri üyelere webcam açtırıp namaz kıldırırken komut vermek falan. hayırlısıyla yaşarız bunu da. benim kariyerim çok duygusal.

* mirctrorg - otovoice eklenen user, global kanal op & sop(o zaman tansu çiller daha az havalıydı), global kanal founderi(uu), helpsop(adminin sevgilisiyle atışınca istifa ettim)
* zurnanet - aşırı user tanesi ve zlined perisi
zurna forum - sahibi alıp bize salmıştı, dünyanın en güzel adminiydim. sunucuda beni attıran admin yancısı kızları forumda banlıyordum <3
* soylenet - ircler arası bilgi yarışmasında en güzel cümle kuran kadın user ödülü + tam tamına 3 ay üst düzey dj’lik deneyimi

oha tüm forumları mı yazıcaz şimdi bi an şok oldum. he vazgeçtim ben şu an…

if.net - editör sorumlusuydum, halide edip adıvar ödül verecekti de göremedi yazık…
ifcomtr - güzeller güzeli özel üyesiyim… sahibesi olmaktan son anda vazgeçtim, bakırköy ruh ve sinir hastalıklarının başına geçmek daha mantıklıydı <3

ifcomtr - sadece türkiye sınırlarında değil dünyada bir ilke imza atarak okey turnuvasından ihraç edilen son şampiyonu <3

Geri