IRC azalarının el yazıları

🕒 Konu sahibi 19 saat önce aktifti
Benim barbunya bu konuda bile gündemde, yıllar da geçse o güzelim barbunya her konuda konuşulacak :)

Canım çekti ya, yarın yapayım. Skdndkmj
Yap bakalım, bir görsel bekliyorum ama canım. İkinci kanaldan atarsın. Zaten yeni bir marifetli keller olursa seni görmek istiyorum.
Yeteneklerini herkes görsün bence :) ben yarışmaya katılınca olay çıkıyor.

El yazımı atarsam gizlar tarafindan dm yağmuruna tutulurum o yüzden atmicem

Sevgili Thas Hanimcigim..

Bugün Pazar ve forumda uzun uzun yazabilme imkani,hosuma giden bir konu olursa tabii..
Aslinda @Run bey icin gelmistim ama sizi görünce dayanamadim..
Hadi baslayalim..

Yazinizda ilk yorumum, sizin icine kapanik ve biraz da dikkatli olusunuz.Lakin bu durumdan sikayetci degilsiniz D ve G harflerin yayi cok belirgin olusu buna ip ucu verebiliyor.
Yazinin genel durusu sola yatkin.Sola yatkin yazi sahibi insanlar biraz Benmerkezci olabiliyor.Kelimelerin arasi hayli acik.Bu da dikkat etme durumu ile yorumlaniyor.Hayal kirikliligi yasamamak adina,mesafeye önem veriyorsunuz.
h l ve t harfin uzantilari baya belirgin.Bu da bir konu hakkinda kolayca etkilenebileceginiz hakkinda ip ucu veriyor.Merhamet duygunuz gelismis (i harfi)ve bunun farkindasiniz.Söyle ki,mesafeli durusunuz bunu kanitliyor gibi.
Yaziniz kalem ile kagit arasina fazla baski uygulanmadan yazilmis.Bu önce gözlem sonra failiyet durumunu acikliyor.Baliklama atlamiyorsunuz.

Imzanizi metninizin altina ama ortasina koymussunuz.Yani imza degil ama sonlandirici bir nokta koymak isteyisiniz.
Ortaya imza birakanlar bitirelecek isleri yarina ertelerler.

Sevgili Thas Hanimcigim..

Bugün Pazar ve forumda uzun uzun yazabilme imkani,hosuma giden bir konu olursa tabii..
Aslinda @Run bey icin gelmistim ama sizi görünce dayanamadim..
Hadi baslayalim..

Yazinizda ilk yorumum, sizin icine kapanik ve biraz da dikkatli olusunuz.Lakin bu durumdan sikayetci degilsiniz D ve G harflerin yayi cok belirgin olusu buna ip ucu verebiliyor.
Yazinin genel durusu sola yatkin.Sola yatkin yazi sahibi insanlar biraz Benmerkezci olabiliyor.Kelimelerin arasi hayli acik.Bu da dikkat etme durumu ile yorumlaniyor.Hayal kirikliligi yasamamak adina,mesafeye önem veriyorsunuz.
h l ve t harfin uzantilari baya belirgin.Bu da bir konu hakkinda kolayca etkilenebileceginiz hakkinda ip ucu veriyor.Merhamet duygunuz gelismis (i harfi)ve bunun farkindasiniz.Söyle ki,mesafeli durusunuz bunu kanitliyor gibi.
Yaziniz kalem ile kagit arasina fazla baski uygulanmadan yazilmis.Bu önce gözlem sonra failiyet durumunu acikliyor.Baliklama atlamiyorsunuz.

Imzanizi metninizin altina ama ortasina koymussunuz.Yani imza degil ama sonlandirici bir nokta koymak isteyisiniz.
Ortaya imza birakanlar bitirelecek isleri yarina ertelerler.
Tesekkur ederim zaman ayirmis oldugun icin ^^ dogru tespitler. aslinda cok iyimis bu konuda bilgi sahibi olman. insanlari hizlica taniyabilmek icin muthis bi yol

O zaman ben de el yazımı atayım...

Ekli dosyayı görüntüle 41441
Cicek Arif.
Terk edilemeyen ve bundan mutsuz olan:D:D:D

Merhaba.
Imzan ile basliyalim.
Imzandaki nokta,kararliligin ve ciddiyetinin göstergesi aslinda.Yani burada oldugu kadar sulu degilmissin galiba.Su ana kadar yaptigin islerden menunsun genel anlamda.Isin ilginc tarafi Arif deki i harfi niye asagida?Aslinda i harfin ilerinin genelde cizgi olmasi,imzandaki i harfin cizgisini yutturmus.Cizgi halinde konular i harfleri,yazarin kendine karsi acik bir yüreklilik ile elestirdigini ve insanlarin neden hatalarindan ders almadiklarina kafa taktigini gösteriyor.
Ilk harfleri büyük ve daireli yazan kisiler, elstirilerine ragmen kendinden emindir.M harflerin yukari dogru olan yumusak daireleri,gözlem yetenegini, y harfin asiri dairesi ise senin dayanikliligi ve azmine dair ip ucu veriyor.
Bilemiyorum, belki burada gördügümüz Arif ten daha baska bir profile sahipsin:D:D

Cok sevgili @Ponyo.

Öncelik ile kagida dökmüs oldugun konu ile ilgili aklima Heinrich Roth gelmistir.
Bloom un gelistirdigi teorinin,alman varyasyonunu gelistirmistir.
Senin pedagogik ve kognitif alanlarda aktif oldugunu simdi ve ya gec ögrenemek beni biraz üzdü.Bir ara degis tokus yapalim.

Gelelim yazina.

Sen de mesafelisin karsindakilere.Kendin ile oldukca barisiksin ve güveniyorsun da kendine.
Yazinin dik sekli,planli ve tesadüfe yer vermeyen bir kisilik oldugunun ip ucu.
Kelimelerinin arasi diger yazarlardan cok daha acik ve bu zihinsel acikliga,ince eleyip sk dokumana bir kapi araliyor.
Duygusal bir karmasalik göremiyorum sadece bazen sabirsiz olabiliyorsun.
Yazi yukari dogru daha dominant bu da gelecege genelde optimist yaklastigini gösteriyor.

Sizene benim el yazımdan , özel hayatın gizliliği diye bişey var..

@Süreyya hanımcığım, geldim canım. Selam ederim :) bugünlerde çok motiveyim ahaj. Beni yorumlama yapabilirsin efendim, el yazım daha önce atmıştım.
Dün çok ilginç bir şekilde hatırı sayılır bir parayı kılı kılına kaybettim ya kumarda.. ama zımba gibiyim, fişek Run da diyebilirsin ahha.
Canıms :*

Geri