Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Canım çekti ya, yarın yapayım. SkdndkmjBenim barbunya bu konuda bile gündemde, yıllar da geçse o güzelim barbunya her konuda konuşulacak![]()
Yap bakalım, bir görsel bekliyorum ama canım. İkinci kanaldan atarsın. Zaten yeni bir marifetli keller olursa seni görmek istiyorum.Canım çekti ya, yarın yapayım. Skdndkmj
Sevgili Thas Hanimcigim..
Tesekkur ederim zaman ayirmis oldugun icin ^^ dogru tespitler. aslinda cok iyimis bu konuda bilgi sahibi olman. insanlari hizlica taniyabilmek icin muthis bi yolSevgili Thas Hanimcigim..
Bugün Pazar ve forumda uzun uzun yazabilme imkani,hosuma giden bir konu olursa tabii..
Aslinda @Run bey icin gelmistim ama sizi görünce dayanamadim..
Hadi baslayalim..
Yazinizda ilk yorumum, sizin icine kapanik ve biraz da dikkatli olusunuz.Lakin bu durumdan sikayetci degilsiniz D ve G harflerin yayi cok belirgin olusu buna ip ucu verebiliyor.
Yazinin genel durusu sola yatkin.Sola yatkin yazi sahibi insanlar biraz Benmerkezci olabiliyor.Kelimelerin arasi hayli acik.Bu da dikkat etme durumu ile yorumlaniyor.Hayal kirikliligi yasamamak adina,mesafeye önem veriyorsunuz.
h l ve t harfin uzantilari baya belirgin.Bu da bir konu hakkinda kolayca etkilenebileceginiz hakkinda ip ucu veriyor.Merhamet duygunuz gelismis (i harfi)ve bunun farkindasiniz.Söyle ki,mesafeli durusunuz bunu kanitliyor gibi.
Yaziniz kalem ile kagit arasina fazla baski uygulanmadan yazilmis.Bu önce gözlem sonra failiyet durumunu acikliyor.Baliklama atlamiyorsunuz.
Imzanizi metninizin altina ama ortasina koymussunuz.Yani imza degil ama sonlandirici bir nokta koymak isteyisiniz.
Ortaya imza birakanlar bitirelecek isleri yarina ertelerler.
Cicek Arif.
Cok sevgili @Ponyo.Benim yazım da güzeldir :p Ekli dosyayı görüntüle 52968
Yilancigim Pileskim.
ne gerginliği. iyi tamam. yazmıyorum, çizmiyorum.Yilancigim Pileskim.
Yeterince yatamiyon mu?
Bi gergin görüyom seni bu aralar.
sen bana wp den at yine deSizene benim el yazımdan , özel hayatın gizliliği diye bişey var..
Tamam canım atıyorum..sen bana wp den at yine de
okeyde göster hünerinine gerginliği. iyi tamam. yazmıyorum, çizmiyorum.