Protestocular gerçek İran halkı değil, Îsrail, ABD ve diğer dış mihrakların piyonları demi @kamil0920 ? Gerçek vatansever İranlılar Mollaları destekleyenler diyormuş Kamil ağam.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya şu konuda meriçlik yapma bari be. Biz nerdeyiz sen nerdesin awksdkjhnksdjfh dünya yıkılırsa oda gidecek manyak saljkadkljhaksjdhsaOhhh İran'da yıkılsın Dünya'da yıkılsın çok da fifi. Bende @Kürt Kedisi kamkimi destekliyorum artık.
Tamam yıkılmasın o zaman Dünya.Ya şu konuda meriçlik yapma bari be. Biz nerdeyiz sen nerdesin awksdkjhnksdjfh dünya yıkılırsa oda gidecek manyak saljkadkljhaksjdhsa
Bir de mossad ne alaka? Yani bunca hengame mossad tarafından mı galeyana getirildi?
E heralde , senin meriçliğine karşın neden biz gt altına gidiyoruz abicim lskdfjlskdfjlsdkfTamam yıkılmasın o zaman Dünya.
Ne bilem ben uydurdum öyle, İran'da mı yaşıyorum. Sen nasıl istiyosan ortadoğu öyle olsun kardeşim. Senin tatlı canını mı kırcaz.E heralde , senin meriçliğine karşın neden biz gt altına gidiyoruz abicim lskdfjlskdfjlsdkf
Sahi mossad ne alaka? yukarıda yazmıssın...
Ya olm nansnhdhhdhd eywNe bilem ben uydurdum öyle, İran'da mı yaşıyorum. Sen nasıl istiyosan ortadoğu öyle olsun kardeşim. Senin tatlı canını mı kırcaz.
İçlerine sızdırılmış onca istihbarat elemanlarının aldıkları talimatları adım adım uygulayarak geldikleri nokta burası. Baştaki Molla rejimi zaten icazet alarak geldiğine göre niçin izin verdikleri bugün belli oluyor.Protestocular gerçek İran halkı değil, Îsrail, ABD ve diğer dış mihrakların piyonları demi @kamil0920 ? Gerçek vatansever İranlılar Mollaları destekleyenler diyormuş Kamil ağam.
Çok bilimsel bir yorum olduğu için benim kapesitemi bayağı așıyor ve doğal olarak verecek cevabım da olmuyor abshdjgfhİçlerine sızdırılmış onca istihbarat elemanlarının aldıkları talimatları adım adım uygulayarak geldikleri nokta burası. Baştaki Molla rejimi zaten icazet alarak geldiğine göre niçin izin verdikleri bugün belli oluyor.
Dikkatimi çeken bir konu daha var. Ama o da bende kalsın.
Ama gerçek olan tek bir konu var dünya sistemi artık tamamen Kara Düzen boyutunda. Yani gücü eline tutan her şeyi yapar prensibi.
Benim Hayran Olduğum bir ülke ve sistem var ki gerçekten takdire şayan. O da tabii ki benim ülkem Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Çok güzel bir politik okuma yapılmış stratejik okuma yapılmış ve Dikkat ettiysen son 3-4 yıldır devamlı olarak başta silahlanma ekosistemi güçlü bir hale getirilmeye çalışılmış. Bugün anlıyoruz ki yapılan hiçbir iş boşuna değilmiş değil mi?
Gerçi sizden takdir etmenizi beklemiyorum Nasıl olsa sizin prensibiniz Savaşma Seviş. Ya da ne işimiz var ki der geçersiniz sizlik sorun yok.
Batıya endekslenmiş Batı ile hemhal olmuş insanlardan da çok fazla bir beklentim yok. En fazla oradan şöyle olsaydı da böyle olsaydı da Dersiniz dersiniz ama sadece dersiniz. Hatta vatan için herkes Anadolu'ya dense ya burada kurulu bir düzenim var buradan mücadele vermek daha mantıklı dersiniz.
Ama bu ülke bizim yaşam yerimiz ülkede yaşamak bizim derdimiz. Dış politikada nasıl görünmek istediğimiz bizim dersimiz, Merak etmeyin biz dersimizi iyi çalışıyoruz. Ülkemizin iyiliği olsun sizin tek derdiniz..!
0-6 yaş arası için bir projeksiyon du halbukiÇok bilimsel bir yorum olduğu için benim kapesitemi bayağı așıyor he doğsl olsrsk verecek cevabım da olmuyor abshdjgfh
İşte bu alçak gönüllük ağamın büyüklüğü.0-6 yaş arası için bir projeksiyon du halbuki![]()
Guzel kardesim. Diger konu icin psikolog , psikiyatri sorumu yanitlar misin rica etsem.Molla, sadece füze üretmek ve parayı ortadoğudaki silahlı çetelerini desteklemek yerine, ülkenin yeraltı zenginliğini halkının refahı, özgürlüğü, rahat yaşaması için kullansaydı bugün bu durumlarda olmazdı. Molla için yolun sonu görünüyor. Atatürk'ümüzün değerini kıymetini çok ama çok çok iyi bilmek gerekli.
Romantik bir gözle yani her şey olumlama yöntemi ile bakmamanı öneririm. İran devlet anlayışı Türk devleti kavramına sıcak bakmıyordur. Bunun sebebini teopolitik nedenlere dayandırabilirsin. Halil İnalcık eserlerinde bu konuda güzel açıklamalar yapmıştır okumanı tavsiye ederim. Ama öyle kolay kolay göremezsin düz baktığında. Konunun Aslı detaylarda saklıdır.İran'daki halkı destekliyorum. İran halkının özgür, huzurlu, adaletli bir ülkede yaşama hakkını savunuyorum. Devletin başındaki Mollalardan bıkmışlar ama bunu fırsat bilen ABD ve İsrail gibi kurnaz tilkilere de karşı dikkatli olmalı, kardeş ve komşu halk İran'lılar.
Romantik bir gözle yani her şey olumlama yöntemi ile bakmamanı öneririm. İran devlet anlayışı Türk devleti kavramına sıcak bakmıyordur. Bunun sebebini teopolitik nedenlere dayandırabilirsin. Halil İnalcık eserlerinde bu konuda güzel açıklamalar yapmıştır okumanı tavsiye ederim. Ama öyle kolay kolay göremezsin düz baktığında. Konunun Aslı detaylarda saklıdır.
Kardesim bizim sorunun cevabi ne oldu?Kamil abim "komşun açken tok uyuyan bizden değil" anlayışınıda öğrendik ama büyüklerimizden. Tarih tarihte kalmış. Osmanlı bile Safevilerle hiç anlaşamamış falan ama geçmiş gitmiş. Yanıbaşımızdaki insanlar bunlar, Suriye halkıda çok huzursuzluk çekti yıllarca, artık evlerinde aileleriyle huzurlu bir hayat yaşasınlar be. Sürgün savaş kan gözyaşı toprağından yurdundan göç etmek zorunda olmak acı bir şey. İran devlet anlayışı falan umrumda değil, oradaki Kürt, Azeri, Farslar daha kim varsa bi rahat nefes alsın artık. Acemler yine varsın huyundan vazgeçmesin. Sümerliler bile Elamlılar ile geçinememiş ama birarada komşu komşu yaşamayıda bilmişler.