İran Atasözü

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Hocam son 20 yılı bir cümle ile anlatır mısın.. uzun uzun anlattırıp yormayım.... (ben de içerden sevenlerdenim )
Ayrıca bu secimi kazanacağımızı da düşünmüyorum... Bu sebepten kendimi deliye vurdum..... gecmiş olsun şimdiden.

Bir cümleye dahi ihtiyaç duymadım, tek kelimeyle özetliyorum; ders. Hayatın inişli çıkışlı olabilmesi için inişlerde öğrenmemiz gerekir ki çıkabilelim.

Osmanlı şaşalı devirlerinde kalıp kötüleşmeseydi cumhuriyet kurulur muydu? Ve cumhuriyeti Osmanlı'nın Balkanlara yerleştirdiği, Türk olmanın eziyetini çekmiş biri milli temeller üzerine kurabilir miydi?

Siz kimsiniz?

Bir cümleye dahi ihtiyaç duymadım, tek kelimeyle özetliyorum; ders. Hayatın inişli çıkışlı olabilmesi için inişlerde öğrenmemiz gerekir ki çıkabilelim.

Osmanlı şaşalı devirlerinde kalıp kötüleşmeseydi cumhuriyet kurulur muydu? Ve cumhuriyeti Osmanlı'nın Balkanlara yerleştirdiği, Türk olmanın eziyetini çekmiş biri milli temeller üzerine kurabilir miydi?

Siz kimsiniz?
Bu ruhtan uzaklaşmak istemiyorum o yüzden,
Screenshot_20230304_162050.jpg

Yani diyor ki, Uzaktan sevmek kolay tabi.. gel Türkiye'ye bizim mesafemizden sev bakalım sevebiliyor musun... anlamadığın yeri bu şekilde sormak AKP seçmenine yakışmıyor ayrıca..... nickin yanına hanımefendi, hanım ya da nickin başına sayın kelimelerini kullan... hepimiz kullanalım, unutmayalım.. önemli şeyler bunlar.........
İstanbuldayım hanım abla. Buyur bi çayımı iç sjdjfhsj

15 temmuzda gösterdik kimin korktuğunu, kimin kaçtığını.
Buyursun, İstanbul onun. İstersen sende gel teyze, bi çayımı iç
Teyze ne ya hdjsj yaş asagilamasi mi yapabiliyorsun sadece alakası bile olmayan kişiye lol
Yav senin takimin o Feto bize niye satıyorsun adamı of yeter....

Hangi İran bu. Molla İran'ı mi şah İran'ı mi. Bir Türk atasözü de der ki bıldır yedigin hurmalar bugün sorun yatarir.

Geri