İran Atasözü

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Birbirine benzemezler....

Erdoğan'a bakınca şu atasözü geliyor aklıma... "Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz"............

O değilde Hdp liler olmasa Kılışdara acıyıp oy verebilirdim. Büyük ihanete uğradı. Mağdurun yanındayım

Biz hükümet karşıtları darbe üstüne darbe yiyoruz. Önce Haluk levent, Şimdi de Akşener !

Çok eğleniyorum. (Aramızda kalsın):)

Al bi kafası gidik daha
Ne diyon teyze sen?
Yani diyor ki, Uzaktan sevmek kolay tabi.. gel Türkiye'ye bizim mesafemizden sev bakalım sevebiliyor musun... anlamadığın yeri bu şekilde sormak AKP seçmenine yakışmıyor ayrıca..... nickin yanına hanımefendi, hanım ya da nickin başına sayın kelimelerini kullan... hepimiz kullanalım, unutmayalım.. önemli şeyler bunlar.........

Yani diyor ki, Uzaktan sevmek kolay tabi.. gel Türkiye'ye bizim mesafemizden sev bakalım sevebiliyor musun... anlamadığın yeri bu şekilde sormak AKP seçmenine yakışmıyor ayrıca..... nickin yanına hanımefendi, hanım ya da nickin başına sayın kelimelerini kullan... hepimiz kullanalım, unutmayalım.. önemli şeyler bunlar.........

Ben içerden seviyorum. Soruları alayım.

Melih abi dream on, dream on, dream oooonnn
images (10) (27).jpeg

Ben içerden seviyorum. Soruları alayım.
Hocam son 20 yılı bir cümle ile anlatır mısın.. uzun uzun anlattırıp yormayım.... (ben de içerden sevenlerdenim )
Ayrıca bu secimi kazanacağımızı da düşünmüyorum... Bu sebepten kendimi deliye vurdum..... gecmiş olsun şimdiden.
Screenshot_20230304_131357.jpg

Geri