Jesse James
Altın Üye
-
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O değilde Hdp liler olmasa Kılışdara acıyıp oy verebilirdim. Büyük ihanete uğradı. Mağdurun yanındayım
memlekette yeterince var bu elemanlardan, tersine sürgüne ne gerek var yavrum...Andım olsun seni de turkiyeye süreceğim....
memlekette yeterince var bu elemanlardan, tersine sürgüne ne gerek var yavrum...
sen de yargılanacaksın...Gider misin seninle hesabım secimden sonra....
Al bi kafası gidik dahaAndım olsun seni de turkiyeye süreceğim....
Yani diyor ki, Uzaktan sevmek kolay tabi.. gel Türkiye'ye bizim mesafemizden sev bakalım sevebiliyor musun... anlamadığın yeri bu şekilde sormak AKP seçmenine yakışmıyor ayrıca..... nickin yanına hanımefendi, hanım ya da nickin başına sayın kelimelerini kullan... hepimiz kullanalım, unutmayalım.. önemli şeyler bunlar.........Al bi kafası gidik daha
Ne diyon teyze sen?
Kurtlar ın böyle bir sözle olayla alakası yok.Birbirine benzemezler....
Erdoğan'a bakınca şu atasözü geliyor aklıma... "Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz"............
Yani diyor ki, Uzaktan sevmek kolay tabi.. gel Türkiye'ye bizim mesafemizden sev bakalım sevebiliyor musun... anlamadığın yeri bu şekilde sormak AKP seçmenine yakışmıyor ayrıca..... nickin yanına hanımefendi, hanım ya da nickin başına sayın kelimelerini kullan... hepimiz kullanalım, unutmayalım.. önemli şeyler bunlar.........