İnternetten tanıdığımız insanlara ne kadar güvenmeliyiz?

Konu sahibi son olarak 2704 gün önce görüldü
sosyal medya günümüzde ilerlemiş durumda şimdi güvenmeyin desem burada çoğu kişi sohbet amaçlı peki ya siz güvenmediğiniz biri ile neden konuşasınız.

güven meselesi tak diye oluşan bir kavram değil ki zaten bunu tartışmak başlı başına yanlış bir kavram.

Ben gerçekten insanların bilgilerine göre güvenirim.

Bir odundan su olmadığı gibi adam olmayandan adam olmasını beklemek baya bir hayal dünyasıdır.

Sanal yada real ortam şu an ki bilgilerimi ve becerilerimi sanal ortama borçluyum gerçekten dengesiz ve ayrı dünyaları yada bir kız olarak söylüyorum farklı erkek yada kız arkadaşlarım olsaydı ve tanısaydım şu an böyle bir düşüncede meslekte okulda olmazdı.

İnsan gerçekten elde etmek istediği şeyleri elde edebiliyor.
yeterki ne istediğinizi bilin.

Seni kandırcak insan gözünün önünde de kandırır.İnternet ahalisine öcü gibi bakmayalım.

Birini güvenecek kadar tanımak istemiyorum. Sonra işler b*ka sarıyor .

Güven sorunu yaşayan milletiz. Kendimize daha güvenmiyoruz ki hiç görmediğimiz kişiye güvenelim.

aklı bozuk insanın netten veya dışarda diye ayırmamız saçma kandıracak insan gözünün önünde de yapar

Guvendim ve o hatayi bi daha yapmamam gerektigini ogrendim.

Güvendim sıkıntı da çıkmadı,güvenilecek kişileri doğru seçmek gerek sadece internet ortamında değil normal hayatta da.
İnternet zaten normal hayatın bir yansıması değilmidir.

Gerçek hayatta güveniliyor da ne oluyor ?
Hiç mi satmıyorlar sırtımızdan vurmuyorlar.
İnsanlara olan güvenim daima hep tam'dır.
Sadece onları tanıyana kadar.
Güvenirim sanal real fark etmez.

Güvendiklerim hiç yanıltmadı beni. Buna rağmen 'acaba' demeden şeedemiyorum ben.

Bazi ozel kisiler haric guvenmiyorum. 6. hissim hep hakli cikardi beni :)

Bu tanışma bir de belirli kişilerle reel de buluşmaya dönüşse, aslında güven biraz daha artabilir.

cok dıkkat ederek guvenmek gerek bugune dek ıkı kısı buyuk olcude guvenımı bosa cıkardı bı daha olmaz

(..........................) <-- bu kadar güvenmeliyiz :T:

Geri