İnternetten tanıdığımız insanlara ne kadar güvenmeliyiz?

Konu sahibi son olarak 2704 gün önce görüldü
İnternetten tanıdığımız insanlara ne kadar güvenmeliyiz?

Bence herşeyden evvel bu ve benzeri ortamlarda tanışıp arkadaşlık kurduğumuz kişiler için 'sanal' ibaresini ortadan kaldırmalıyız. Güven duygusu sözcüklerin bir bedenden başka bir bedene doğru yaptığı yolculuk sonrası oluşur ve yer edinir. Ben birlikte oturup 1 bardak çay içmeden ,2 lafın belini kırmadan da olsa güveniyorum ( kaba tabiriyle sanaldan birilerine :) ).

Sanalmış , reelmiş bu ibareler artık can sıkıcı. Güvenin de sahtesi olmasa gerek.

ASLA GÜVENMEM GÜVENMEM güvenmem için bir sebep mi var ki tanımadığım birine niye güveneyim ama arada hatalar yapmıyorda değilim yani ama arada :)

Annem Hep şey der..Hiç Kimse iyi değildir.Sen iyisindir..

Sen iyi Olduğun zaman karşı tarafta iyi oluyo,Sen kötü Olursan onlarda kötü olur.
Ben 14 Yaşından beri innılmaz denilecek derecede Sanal aleme takılıyorum.Günümün 15 saatinden fazlası internette geciyor.
Yıllardır tanıdığım ve hiç birzaman bağımızı koparmayacağımız dostlarım var.
Öyle herkesede güven olmaz ama benim hayatıma girip önem verdiğim herkese güveniyorum. Benimle ağlayıp, benimle gülen dostlarım var.

Size ne kadar güveniyorlarsa o kadar güvenin.

Real de ki insana ne kadar güvenmen gerekiyorsa o kadar . .
En temiz'i ikisine de güvenme .

Hiç bir zaman internet olarak görmedim ki. :cici:
Canımıniçiiii:cici:

ben dee tnıştığımız ortamın bi önemi yok çok şey paylaştık paylaşıyoruz:cici:

ah bir de bu kadar uzakta oturmasaydık
:lutfen:
üsküdara taşınıcam desemde taşınamam ki biliyosun:kiki:

bence taşınmalısın.
Gider döverdik? :D
Off uykum var benim.

ben oraya taşınsan 7/24 her sokağı gezer bulurdum bi de onla mı uğraşacağız kuzum?:D

Ben de çok yorgunum.
dün akşam bakırköydeydik arkadaşla. duran insanlar eylemi vardı meydan da.

Maria Puder evet bende dün Üsküdar da foruma katıldım. Çok güzel ve eğlenceli idii. :)
gezerdik ne olucak sanki. Ama ben onu bulursam döverdim ona göre . ((:

Sanalda reelden daha sağlam dostluklar kurulabilme ihtimali vardır.Doğrudur.
İnsanları hemen sevmenin çabuk bağlanmanın yargılanacak bir tarafıda yoktur.
Sadece güveni zamana yaymak gerekir okadar.Kimse yamyam değil,karşı tarafın ne olduğunu kestiremeyecek kadar aptalda değil.

Insanlar klavye uzerinden istediklerini soyleyebiliyorlar ozellikle yalani bence bu konuda temkinli davranmak lazim.

Geri