Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2023 de gorusuruz o zaman hazirla kendini ruhsal olarak .D@Yağmur baslayacagin zaman haber ver
ben yarina hazirdim :dd 2023e cok hedef yukledik ya bunu 2022de baslatalim2023 de gorusuruz o zaman hazirla kendini ruhsal olarak .D
Tmm yarin 12 ye kahvaltiyi hazir edermisin .DDben yarina hazirdim :dd 2023e cok hedef yukledik ya bunu 2022de baslatalim
ikiser tane biber domates bi tane salata hazirladim dafkhad'fkhTmm yarin 12 ye kahvaltiyi hazir edermisin .DD
O degil de 31 Aralik dahil degil buna .D
Diyet yok hacim. 8 saat yiyo 16 saat yemiyosunAdını söyleyemediğim diyeti nasıl yapayım ya
Artik kafana göre olayi bitti .Dben cok plansizdim 10-18 yiyodum arada cay kahve vs, kafama goresen bi program yaparsan ayak uydururum yapmazsan ben yine bildigim gibi devam ederim
![]()
Yağmur artık diyete girde kurtulalım konudan çıkamıyorsun ya : DArtik kafana göre olayi bitti .D
Öncelikle şunlara dikkat edicez bak..
porsiyonları küçültüyoruz..
karbonhidratı da azaltıyoruz..
beyaz un ekmek yerine tam tahıllı ekmek yiyoruz..
şeker zaten kullanmiyoruz..
E haliyle mecburen zayifliyoruz .D
Sabah 2 domates
2 salataliga hazir ol .D
Sen beni bide yarin gör .DYağmur artık diyete girde kurtulalım konudan çıkamıyorsun ya : D
trolluyon mu ciddi misin anlamiyom :ddArtik kafana göre olayi bitti .D
Öncelikle şunlara dikkat edicez bak..
porsiyonları küçültüyoruz..
karbonhidratı da azaltıyoruz..
beyaz un ekmek yerine tam tahıllı ekmek yiyoruz..
şeker zaten kullanmiyoruz..
E haliyle mecburen zayifliyoruz .D
Sabah 2 domates
2 salataliga hazir ol .D
Cok ciddiyim..trolluyon mu ciddi misin anlamiyom :dd