İntegral hesaba göre..

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Burada bazı kişilerin iddiaları ile yüzeysel konularla uğraşırken alt beyinde çok daha farklı gelişmeler olduğunun farkına vardım. Acaba ben Newton veya Sokrates olabilir miyim hahaha?

Neymis ALTBEYIN dekilerin Kamil abi?

Tatlı su kefallerinin konularını bir eğrisel bir çizği olarak düşünürsek, düzlem altında gelişen kinaye yollu bilgi mujayesisinin geliştirdiği bilinçlenme seviyesi...

Yeni ufukların tan yeri alacasında temâyüz etmesi diyim sen anla. :)

Olabilirsin abi. Bu sosyal medya bilgi kirliliğinin içinde herkes her şeyi eş zamanlı olarak yapabilir ve olabilir. Bizler de senin ne olduğunu ya da olamayacağını asla bilemeyiz, sen bizi inandırırsın.

Değiş ulan artık şu avatarı!

integrali ilk öğrendiğimizde hocam nerde kullanıcaz yeeaaaa üf püf yapıyorduk... meğer kamil beyi anlamak içinmiş.
buradan bana türev ve integrali sevdiren tolga ve özlem hocama sevgilerimle. kullandım hocam kullandım.

kamil ağabey saat 22:00'da fed faiz açıklayacak.Ne olur dersin bir yorum yapar mısın lütfen ?

Enomi-poligami umudum yarınlarda, tatildeyim. The personel is ulaşılamıyor, sinyal sesinden sonra mesaj bırakın ;) piliz.

Hayırdır, bir bekçiden belenmeyen bir performans gibi algıladığını düşünmek istiyorum.?
Alakası yok ki meslektaş sayılırız bekçi değilim yalnızca. Ayrıca açtığın konuların hiç birinde performans düşüklüğü görmedim tam gaz manyamış bir vaziyette ideolojini savunuyorsun içeriği pek ilgilendirmiyor beni nasıl rahatına geliyorsa öyle takıl ama allah adı verdim değiş şu avatarı. Bir gün çıkıpta dersen avatarı mizah amaçlı koydum ben değilim troll yapıyorum. O zaman yandın. Çünkü tipi yargılamıyorum haddime değil. Ama tssk geçiyorsan o zaman sorarım ben sana .d

kamil'in insanlara hitabı, yazış şekli bile değişti. önceden böyle değildi. şimdi trollüğünü açık ediyor. climax sen misin?

kamil'in insanlara hitabı, yazış şekli bile değişti. önceden böyle değildi. şimdi trollüğünü açık ediyor. climax sen misin?
Hayır öyle düşünme, baktım benimle resmen kafa yapıyorlar. Anlamaktan uzak yargılama var. Ben de onları kendi cahillikleriyle yargılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: ne
Alakası yok ki meslektaş sayılırız bekçi değilim yalnızca. Ayrıca açtığın konuların hiç birinde performans düşüklüğü görmedim tam gaz manyamış bir vaziyette ideolojini savunuyorsun içeriği pek ilgilendirmiyor beni nasıl rahatına geliyorsa öyle takıl ama allah adı verdim değiş şu avatarı. Bir gün çıkıpta dersen avatarı mizah amaçlı koydum ben değilim troll yapıyorum. O zaman yandın. Çünkü tipi yargılamıyorum haddime değil. Ama tssk geçiyorsan o zaman sorarım ben sana .d
Hayatta yapamadığım şey, olmadığım gibi görünme çabasıdır.

Düşünebilmek ketleri yargılamayı gerektirir. Zihinsel ketlerden kurtulduğumuzda iyiye iyi, kötüye kötü demeye cesaretin varsa işte bu gelişim olur. Ben kendimi geliştirmek istiyorum ve sinir harbi olabilecek konularda bile sağlam yürüyorum.

Geri